Harlekijn schmink

Sorteer op
Rode make-up in tube
28 ml

Rode make-up in tube

€ 2,95
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Harlekijn schmink voor carnaval

Zorg voor een verrassing tijdens carnaval met harlekijn schmink! De harlekijn was van oorsprong een mannelijke clown uit de commedia dell’arte, het Italiaanse volkstoneel. Hij droeg een kostuum met witte en zwarte ruiten of was gekleed in zwart met rood. Ook als je je als een harlekijn gaat schminken, dan heb je de kleuren wit, zwart en rood nodig. Je kan bij ons deze schminkkleuren los of in een make-up setje bestellen. Maak je originele verschijning compleet met een zwarte of rode pruik.

Komische, trieste of enge harlekijn schminken

De harlekijn speelt tegenwoordig een belangrijke rol tijdens het Carnaval van Venetië. Wij bieden allerlei soorten schmink voor een harlekijn, zoals vaste make-up in een bakje en vloeibare schmink. Gebruik witte schmink voor je gezicht, die je opbrengt met een schmink spons. Met een schmink kwast en zwarte make-up teken je de details, zoals de wenkbrauwen en figuurtjes bij de ogen. Met een rood make-up potlood kan je accenten aanbrengen, terwijl je met rode lippenstift je mond een opvallende kleur geeft. De harlekijn kan zowel een komische als trieste rol vervullen. Voor een halloweenfeest kan je hem uiteraard ook een afschrikwekkende rol geven.

Je verkleden als harlekijn

Zwart-witte, zwart-rode, maar ook veelkleurige harlekijn kostuums, er is voor ieder wat wils. Voor dames zijn er bovendien speelse harlekijnpakjes, terwijl voor Halloween ook de keuze in horror harlekijnpakken groot is. Zoek je een origineel carnavalskostuum voor je zoon of dochter? Een geruit harlekijnpak met een hoed met spits toelopende punten zorgt voor een klassieke uitstraling. De originele harlekijn van het Italiaanse toneel droeg bovendien een zwart masker, waarachter zijn gezicht voor een deel verborgen bleef.

Schmink voor een harlekijn kopen op Carnavalskleding.nl

Een zwart-wit make-up setje, schmink op waterbasis, je vindt bij ons altijd je favoriete harlekijn make up. Bestellen gaat makkelijk en snel, want je hebt je aankoop vaak de volgende dag al in huis. Onze artikelen zijn bovendien scherp geprijsd. In de commedia dell’arte heeft de harlekijn een oogje op Colombina, een meisje dat gekleed is in een jurkje met een ruitpatroon. Het lukt hem echter niet om haar te verleiden. Met onze harlekijn schmink heb je dat probleem niet en ben je een echte hartenbreker!