• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Halloween masker

Filter op
Items 163 - 216 of 277
Pagina 4 van 6
Items 163 - 216 of 277
Pagina 4 van 6

Halloween masker

Een Halloween masker kopen? Bestel het killer clown masker of een van de andere enge maskers. Ideaal voor Halloween en andere spannende of enge feestjes. Hiermee kun je anderen de stuipen eens flink op het lijf jagen. Bekijk onze horror maskers om je te verkleden als een clown, net als de Scream-maskers en andere modellen die perfect staan boven de rest van jouw angstaanjagende outfit. Uiteraard kan je jouw Halloween outfit nog meer uitstraling geven met onze griezeligeHalloween accessoires.

Killer clown masker

Niets zo eng als het killer clown masker: verkleed je als een clown waarvan iedereen weet dat je maar beter uit de buurt kunt blijven. Laat de anderen zien dat ze beter met een grote boog om je heen kunnen lopen. Met dit enge masker dat goed aangeeft dat je het op hen gemunt hebt. Kies een masker vol met bloed, een doodshoofd of een clownsmasker met doodeng haar waar anderen al meteen van zullen schrikken. Jouw masker voor Halloween is op die manier een uitstekende keuze, om anderen flink te laten schrikken en bovendien volledig incognito rond te kunnen lopen. Zonder het kostuum heb je natuurlijk niets aan het masker dus bekijk hier ook onze killer clown outfits.

Enge maskers kopen

Van een klassiek Halloween masker tot de killer clown maskers en bijvoorbeeld alles op het gebied van horror. Je hebt online de keuze uit allerlei modellen, die we je vanuit voorraad kunnen leveren. Bestel je voor 16:00u? Dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag en heb jij het doodenge masker morgen in huis. Heb je ook nog versiering nodig voor je Halloween feestje? Bekijk hier onze Halloween decoratie.

Bekijk de horror clown maskers of bestel een ander eng masker, direct bij ons uit de eigen voorraad. In de aanbieding en ideaal bij de rest van je enge outfit, zodat je kunt laten zien dat jij klaar bent om het bloed van de anderen om je heen te drinken. Je kunt online jouw Halloween masker kopen, bijvoorbeeld samen met je outfit voor heren, dames, jongens of meisjes.