Garnaal kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garnaal kostuum

Ga je binnenkort naar een carnavalsfeest of zoek je een grappig kostuum voor een themafeest? Voor thema’s als zeedieren of etenswaren zit je met een garnaal kostuum in ieder geval gebakken. Ook is het leuk om samen met je vrienden of vriendinnen allemaal een pak uit te zoeken uit onze verzameling vissen en zeedieren kostuums. De één kan gaan als octopus, de ander als krab, zodat het net lijkt alsof jullie zo uit de filmpjes van SpongeBob zijn weggelopen. Duik in de mogelijkheden voor een spetterend verkleedfeest op Carnavalskleding.nl en laat je verrassen door onze kostuums.

Comfortabele garnalen pakken

Garnalen leven in het water, maar zwemmen nauwelijks. Meestal beweegt de garnaal zich voort met de achterste van zijn tien poten en scharrelt hij over de zeebodem op zoek naar voedsel. Zijn voorste pootjes hebben vaak scharen om iets mee op te kunnen pakken. Onze garnalen pakken zijn praktische en comfortabele tunieken die je over een strakke broek of legging draagt. Ze hebben allerlei details die ze heel herkenbaar maken. Zo zijn deze dieren kostuums afgewerkt met een garnalenstaart en een garnalenkop met voelsprieten en bolle ogen. Hiermee kan je gezellig rondscharrelen op een feestje en de boel goed in de gaten houden.

Andere zeedier pakken en vissenpakken

Weet jij al zeker dat je als garnaal carnaval wil vieren of wil je meer inspiratie opdoen? Naast een oranje garnalenpak hebben wij namelijk diverse andere leuke pakken die geïnspireerd zijn op kleine en grote dieren uit de zeeën en oceanen. Met een haaienpak jaag je iedereen de stuipen op het lijf en doe je de film Jaws herleven. Onze krabben en kreeften kostuums met knijpscharen zijn weer ideaal om andere bevriende zeedieren stevig beet te pakken. Of zorg voor een originele verschijning als zeepaardje. Keuze genoeg!

Garnalenpak bestellen op Carnavalskleding.nl

Garnalen graven zich vaak in op de zeebodem, om zich zo te beschermen tegen hun vijanden. Heb jij geen vijanden en houd je juist iedereen te vriend op een feestje, bestel dan vandaag nog een garnalenoutfit. Hiermee heb je zeker de lachers op je hand en zijn er vast mensen die trek krijgen in een garnalencocktail als ze je zien lopen. Gelukkig hoef je niet zo dun als een garnaal te zijn om onze kostuums te dragen. Heb je je garnaal kostuum thuis ontvangen en blijkt het niet te passen, dan mag je het bovendien zonder problemen binnen veertien dagen retour zenden.