Futurama outfit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Futurama outfit voor de eenendertigste eeuw

Houd jij van futuristische werelden met ruimteschepen, kies dan een Futurama outfit uit. De sciencefiction serie Futurama gaat over pizzabezorger Fry en zijn vrienden Bender en Leela. Alle drie gaan ze werken voor Planet Express, een bedrijf dat koeriersdiensten verricht. De serie speelt over duizend jaar, in de eenendertigste eeuw. Kan je de satire, schuine moppen en zwarte humor in Futurama waarderen, ga dan voor een grappige Futurama onesie of voor een Futurama Halloween pak. Bekijk ook onze andere animatie en tekenfilm kostuums!

Futurama onesies van Fry, Leela en Zoidberg

De belangrijkste hoofdpersoon uit Futurama is Philip J. Fry, een pizzabezorger met een leven waarin vrijwel alles mislukt. Fry wordt ingevroren en duizend jaar later weer ontdooid. Wil je het net als Fry in je nieuwe leven helemaal anders gaan aanpakken, ga dan voor een Fry kostuum. Geef je vriendin een kostuum van de mutant Turanga Leela, die slechts één oog heeft en desondanks toch als piloot werkt voor Planet Express. Dr. John Zoidberg is een buitenaards wezen dat een soort kreeften kostuum draagt en kreeftenscharen heeft in plaats van handen.

Enge Futurama Halloween kostuums

Wil je als animatiefiguur uit Futurama Halloween vieren? Doe dan wat nep bloed op de Futurama kleding van Fry of Leela. Met nep wonden breng je littekens en verwondingen aan die er afschrikwekkend uitzien. Draag je een Futurama onesie van robot Bender, dan kan je het robotpak met bloedspetters omtoveren tot een echte killer robot. Dr. Zoidberg in zijn dokter kostuum wordt een ware horrordokter als hij een bebloed mes bij zich draagt.

Andere kostuums van animatiefiguren

Met een excentriek kostuum val je lekker op tijdens carnaval. Ben je een rebels type, kijk dan bij onze Simpsons kostuums. Om er net zo uit te zien als Bart of Marge Simpson, schmink je je gezicht geel met gele schmink en zorg je voor een opvallend kapsel. Past de taboedoorbrekende serie South Park goed bij jou, dan is het een goed idee om met een South Park kostuum de meest bizarre avonturen te gaan beleven tijdens carnaval of Halloween.

Futurama shirt kopen op Carnavalskleding.nl

Ga jij voor een Futurama kostuum waarmee je eruit ziet als een robot, een kreeft of een pizzabezorger of houd je het bij een grappig Futurama shirt? Welke Futurama outfit je ook aantrekt, met dit thema ga je voor humor en een futuristische touch. Een paarse pruik voor Leela, een stel krabbenklauwen voor Dr. Zoidberg, ook alle benodigde accessoires sturen wij snel naar je toe. Niet via Planet Express of een ruimteschip, wij handelen je bestelling gewoon snel af!