Feestneus

16 producten gevonden

Online clownsneus kopen

De meeste clownsneuzen zijn gemaakt van schuim. Dat is niet omdat dat perse zo mooi staat, maar omdat een clown vaak in zijn neus knijpt om kinderen aan het lachen te krijgen. Koop bij ons makkelijk online een clownsneus in combinatie met een clown kostuum en geniet er in de meeste gevallen de volgende dag al van. Op het laatste moment bestellen is dus geen enkel probleem. Van klanten horen wij vaak dat deze service gewaardeerd wordt.

Feestneus bestellen voor carnaval

De neus is vaak het meest onderschatte onderdeel van een carnavals outfit. Met een fraaie neus komt je kostuum vaak veel beter tot zijn recht en ben jij het neusje van de zalm tijdens het komende carnavalsjaar. Een feestneus kun je bij veel verschillende webshops krijgen, maar de keuze die je bij ons hebt zal je nergens vinden. Daarnaast kunnen wij ook nog eens de laagste prijs garanderen.

Op zoek naar een heksenneus of Pinokkio neus?

De Pinokkio neus die je vindt in onze webshop is gemaakt van rubber. Door middel van een elastiekje kan deze Pinokkio neus gemakkelijk gedragen worden door hem over je hoofd te trekken. De Pinokkio neus is op maat gemaakt voor elke neus. Ga je verkleedt als Pinokkio? Dan maakt de Pinokkio neus het kostuum helemaal af. Ook de heksenneus wordt elk jaar veelvuldig verkocht rond de carnavalsmaanden. Met of zonder pukkel, ze zijn er in allerlei soorten en maten.