Edward Scissorhands kostuum

Sorteer op
#1
Edward Scissorhands pruik

Edward Scissorhands pruik

€ 12,45
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Edward Scissorhands kostuum voor een excentrieke look

Ben jij een beetje excentriek en zoek je een Edward Scissorhands kostuum? Wij hebben Edward Scissorhands onesies en pakken, waarin je er net zo uitziet als Johnny Depp in de film Edward Scissorhands. Edward is door een geniale uitvinder gemaakt en heeft scharen in plaats van handen. Dat maakt hem tot een uniek personage, dat je niet snel over het hoofd ziet. Met dit film kostuum heb je een bijzondere outfit van een bekende antiheld met een goed hart.

Zwarte Edward Scissorhands carnaval outfit met details

De uitvinder van Edward sterft in de film, voordat hij zijn creatie handen kan geven. Vandaar dat Edward een paar scharen heeft op de plek van zijn handen. Hiermee kan hij in de wijk waar hij door Peg en haar dochter Kim wordt opgenomen enorm goed de haren van de mensen en de struiken knippen. Wil je als Edward Scissorhands carnaval vieren? Wij hebben een zwart shirt, broek en riem met specifieke Scissorhands details en studs. Dit Edward Scissorhands pak is uiteraard ook heel geschikt als Halloween kostuum.

Edward Scissorhands cosplay kostuum

De film Edward Scissorhands kreeg een belangrijk prijs voor de beste make-up. Wil jij je precies zo uitdossen als jouw held, dan kan je met onze Halloween schmink en make-up je gezicht net zo wit schminken als Johnny Depp. Met zwarte schmink en make-up potloden breng je accenten aan op je mond en rond je ogen. Met een Edward Scissorhands pruik met zwarte, piekerige lokken maak je je outfit compleet. In de film wordt Edward door Jim, het vriendje van Kim, aangezet tot het openen van sloten om diefstal te plegen. Dit ga jij natuurlijk niet uitproberen, want jij gaat met dit pak en deze make-up uitbundig feest vieren.

Andere opvallende Halloween kostuums

Onze Halloween kostuums voor heren bieden veel inspiratie voor een duister kostuum. Wil je toch iets anders dan een Edward Scissorhands outfit, neem dan bijvoorbeeld een duivel kostuum met een rode cape en duivel hoorntjes. In je handen houd je een drietand in plaats van de scharen van Edward. Bij onze Magere Hein kostuums vind je zwarte Grim Reaper capes. Bij dit kostuum mag een nep zeis niet ontbreken. Ook met een Freddy Krueger kostuum - met handschoenen met scherpe punten aan de uiteinden van de vingers - jaag je de andere partygasten de stuipen op het lijf.

Edward Scissorhands onesie kopen op Carnavalskleding.nl

Regisseur Tim Burton van de film Edward Scissorhands maakte als jongeman een tekening van een man die scharen had in plaats van handen. Deze personage stond voor hem voor het gevoel dat hij niet kon communiceren met de buitenwereld. Hier hebben wij gelukkig geen last van, want wij zijn juist sterk in communicatie en service. Geef je bestelling voor een Edward Scissorhands kostuum en cosmetica vandaag nog aan ons door, dan heb je deze zo spoedig mogelijk in huis!