• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Disney, Fantasie & Sprookjes

Items 217 - 270 of 1980
Pagina 5 van 37
Items 217 - 270 of 1980
Pagina 5 van 37

Roodkapje kostuum

Wie is er nou niet groot geworden met Assepoester, Sneeuwwitje en Roodkapje? Met de kostuums uit de categorie Sprookjes en fantasie ga jij met carnaval terug naar je kindertijd. Het verschil is dat je nou niet meer naar deze sprookjes kijkt op de TV of ze in een boek leest, maar het sprookje zelf kunt zijn. Met het Roodkapje kostuum ben jij het helemaal. De outfits die carnavalskleding.nl speciaal voor jou op voorraad heeft, zijn sprookjesachtig leuk en zeer geschikt voor carnaval of een themafeest. Pas met je Roodkapje kostuum wel goed op voor de enige echte boze wolf in zijn grote boze wolf kostuum. In de de categorie sprookjes kostuums hebben we natuurlijk ook een echt Assepoester jurkje of een prachtig Alice in wonderland kostuum.

Zeemeermin pak kopen

Versier je de aanwezige jongens in de kroeg tijdens carnaval met jouw onweerstaanbare zeemeermin pak? Met een echte zeemeermin staart zullen alle mannen met carnaval je achterna lopen. De zeemeermin staart kun je ook bij carnavalskleding.nl kopen en is zeker ook geschikt als je gaat zeemeermin zwemmen. De sprookjes- en fantasiewereld spreekt al jaren tot de verbeelding en is dan ook al tijden een zeer geliefd onderwerp van verschillende verkleedkleding. Ga op zoek naar jouw Jane tijdens het carnavalsgedruis als Tarzan in een echt Tarzan kostuum, de koning van de jungle.

Sneeuwwitje kostuum

Carnavalskleding.nl heeft jouw perfecte outfit op voorraad. Kleding in de categorie Sprookjes en fantasie voor alle leeftijden bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Ook voor kinderen hebben wij de leukste kleding in deze categorie. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Pinokkio kostuum, hartstikke leuk toch? De meisjes vieren carnaval ook mee in bijvoorbeeld een engel kostuum, sneeuwwitje kostuum of echt fee kostuum. Met name het sneeuwwitje kostuum is standaard razend populair. De sneeuwwitje jurk scoort ook goed. Zowel voor dames als voor kinderen.