Steampunk kleding

Bekijk de 66 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Online steampunk kleding bestellen

Steampunk is een subgenre van fantasie of speculatieve fictie. De term verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was. De laatste jaren heeft het thema steampunk tijdens carnaval en themafeesten gigantisch gewonnen aan populariteit. Speciaal voor die mensen hebben wij een breed assortiment steampunk kleding in onze webshop. Laat je betoveren en haal binnen een paar muisklikken je steampunk kleding in huis.

Verkleed als steampunk met carnaval

Net als de modewereld kent ook carnaval zijn eigen trends. Naast de traditionele Limburgse carnavalsjassen en het Brabants bont is voor het komende carnavalsfeest de steampunk kleding niet aan te slepen. Dat is een stijl die Victoriaanse kleding combineert met ouderwetse technische snufjes. In winkels door het hele land blijkt Steampunk het populairst onder carnavalsvierders. Van Breda tot Maastricht, bij alle carnavalswinkels en speciaalzaken vliegen Steampunk-artikelen als zoete broodjes over de toonbank.

Steampunk hoed en overige accessoires

De stijl is te herkennen aan de hoge hoeden, korsetten, lange jassen, klokken, koperen machines en zandlopers. Vele steampunk accessories die ook wij binnen een dag kunnen leveren aan jou. Naast de steampunk hoed is ook de steampunk bril een echte aanrader. En het mooiste is misschien nog wel dat zowel de dames als de heren gegarandeerd slagen bij ons. De dames smelten weg bij deze prachtige steampunk jurk. Toch op zoek naar andere Disney kleding? De categorieën Tovenaar & Heksen en Feeën & Elfen worden veelvuldig bezocht door onze klanten.