Tips voor oud en nieuw kleding

23-12-2022

Tips voor oud en nieuw kleding

Denk je aan de jaarwisseling, dan denk je aan veel champagne, glitters en vuurwerk. Wij geven je de tips voor een knallend en onvergetelijk oud & nieuw. Want een leuke en feestelijke outfit mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de jaarwisseling. Van gouden pailletten jurkjes voor de dames tot feestelijke bretels voor de heren. Zoek je nog leuke oud en nieuw kleding of ben je nog op zoek naar inspiratie? Je bent bij ons aan het juiste adres, we helpen je graag verder!

Tips voor een feestelijk oud & nieuw outfit voor heren

Wij beginnen met de heren, want feestelijk chique is het toverwoord voor de jaarwisseling. Denk bijvoorbeeld aan glitter gilet met een bijpassende vlinderstrik. Maar ook stropdassen, bretels of hoedjes zijn geschikt als onderdeel van een feestelijke outfit voor oud en nieuw. De kleuren voor deze avond zijn zilver, goud en zwart. Combineer bijvoorbeeld een gouden disco blouse met een oud en nieuw hoedje

Feestelijke oud & nieuw kleding voor dames

Feestelijk, chique en een beetje sexy, dat is de dresscode voor vrouwen. Tijdens de jaarwisseling mag het wel wat uitdagender zijn. Onze collectie oud en nieuw jurkjes bestaan dan ook uit glitter pailletten jurkjes die ideaal te combineren zijn met oud en nieuw accessoires. Of ga voor een feestelijke glitter top met gouden leggings. Je kunt met oud en nieuw kleding alle kanten op.

Glitter en glamour accessoires

Met oud en nieuw accessoires maak je elke outfit feestelijk en compleet. Van feestelijke gouden brillen tot oud en nieuw haarbanden. We hebben een uitgebreid assortiment glitter en glamour accessoires voor de jaarwisseling. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan oud en nieuw photobooth accessoires. Dat zijn allerlei grappige en feestelijke accessoires die je kunt gebruiken voor een oud en nieuw feest. Daarmee kunnen jij en je gasten feestelijk op de foto, een mooie herinnering voor volgend jaar!

Happy New year decoratie en versiering

Een goed oud en nieuw feestje vieren, dat doe je met een feestelijke outfit, bijpassende accessoires en natuurlijk oud en nieuw versiering. Hiermee versier jij je feestlocatie met bijpassende oud en nieuw slingers en ballonnen. Met gouden franje slingers, feestelijke ballonnen en veel confetti zorg jij voor een onvergetelijk feest! Wij wensen je alvast een knallend uiteinde toe! Veel geluk voor 2023!