02-02-2024

Stel je eigen carnavalsoutfit samen met deze te gekke accessoires!

De carnavals accessoires maken de outfit af, maar wat als je begint met de accessoires? Om je wat meer inspiratie te laten opdoen voor jouw outfit zou je ook hier eerst mee kunnen beginnen. Misschien heb je zelf nog wat in de kast wat erbij kan passen, waardoor je outfit creatief en uniek is. En daarnaast ook nog eens budgetvriendelijk! We zetten hier graag de perfecte accessoires voor jou op een rijtje!

Maskers

Maskers voegen een element van mysterie toe aan je carnavalsoutfit en zijn perfect voor carnaval, halloween, of gewoon om je gezicht te verbergen. Je zou kunnen kiezen uit elegante verenmaskers, mysterieuze oogmaskers of zelfs volledige gezicht bedekkende maskers in bijvoorbeeld een Halloween thema.

Beenwarmers

Lekker warm en bedekkend. Beenwarmers zijn ieder jaar weer een hit onder allerlei carnavalsvierders. Je voegt gemakkelijk kleur toe aan je outfit en het geeft je natuurlijk warmte in de koude carnavalsdagen. Ze passen onder andere bij hippie of disco kostuums, maar ook bij de trainingspakken of wanneer je je wilt verkleden als clown. De beenwarmers op onze site zijn er in veel verschillende kleuren. Wedden dat jij er ook een kan vinden die bij jouw outfit past!

Tattoo Sleeves

Altijd al eens willen zien hoe het staat om een arm vol tattoos te hebben? Tijdens carnaval kan jij met deze accessoire de stoere versie in jezelf naar boven halen. Perfect te combineren met een leren jasje voor de biker of rockstar look. We hebben verschillende tattoo sleeves en zelfs nep tattoos voor mannen maar natuurlijk ook voor vrouwen.

Schmink

Met schmink kan je je carnavalsoutfit afmaken, maar ook kan je je outfit baseren op schmink. Lees bijvoorbeeld onze blog over het schminken en tover je gezicht om tot een skelet of een vlinder. Met onze uitgebreide schmink collectie kun jij je helemaal uitleven. Schminken en grimeren is daarbij ook een superleuke activiteit om jezelf of je kinderen mee te vermaken. Het hoort echt bij de voorbereidingen voor carnaval!