Zwarte cosmetica

Sorteer op
Zwarte tattoo oogwimpers

Zwarte tattoo oogwimpers

€ 7,50
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 3 van 3

Pieten schmink en zwarte cosmetica

Op zoek naar pieten schmink of zwarte cosmetica? Met onze make-up setjes tover je jezelf gemakkelijk om in een roetveeg- of traditionele piet voor een Sinterklaasfeest en als heks voor Halloween. Of ben je van plan om als vampier of zombie het carnaval onveilig te maken? Dan kan je bij ons terecht voor allerlei soorten zwarte schmink, zoals zwarte make-up met een spons, witte, grijze en zwarte schminkstiften en zwarte lippenstift. Ook nep wimpers, zwarte haarspray en heksen nagels vind je in ons assortiment.

Zwarte pieten schmink op waterbasis

Een kleurig pietenpak is de eerste stap, maar als je mooi aangekleed bent als piet, dan heb je natuurlijk ook zwarte pieten schmink nodig. Onze pieten schmink bestaat uit tubes en bakjes met zwarte en bruine make-up op waterbasis. Deze schmink voor piet kan je zowel voor je gezicht als je lichaam gebruiken. Wij hebben ook zwart-witte make-up sets met een rode make-up stick en witte en zwarte make-up die je met een applicator opbrengt. Hiermee kan je je gezicht in de juiste kleuren schminken, als je bijvoorbeeld een pierrot kostuum draagt.

Zwarte schmink voor bij je Halloween outfit

Halloween is een fantastisch feest, waar jong en oud plezier in hebben. Heb jij je heks kostuum al klaarliggen? Met zwart groene heksen make-up kan je je gezicht een sinistere uitstraling geven. Bovendien doe je er met zwarte contactlenzen en zwart-neongroene nagels nog een schepje bovenop en zorg je voor een complete metamorfose. Voor bij je zombie kostuum hebben wij uiteraard zombie schmink voor de meest griezelige huideffecten.

Zwarte wimpers en haarspray

Zwarte oogwimpers zorgen voor een dramatisch effect. Dat kan je goed gebruiken bij je vampier kostuum, maar ook bij je Disney kostuum. Met onze Spaanse kleding, zoals een flamenco danseres jurk, kan je een keer in de huid kruipen van een Spaanse danseres. Daar horen dan wel extra lange oogwimpers bij en zwarte make-up waarmee je je wenkbrauwen kan aanzetten. Met zwarte haar- en bodyspray geef je je haren of huid in een handomdraai een egale zwarte kleur.

Schmink in zwart, wit, grijs en andere kleuren bij Carnavalskleding.nl

Make-up zorgt voor de finishing touch van je outfit. Of je nu op zoek bent naar zelfklevende face jewels voor bij je katten kostuum of voor bij je nonnenpak, wij hebben zwarte gezichtsversieringen, schmink en cosmetica voor alle feestthema’s. Zoals pieten schmink voor Sinterklaas, maar ook dia de los muertos schmink voor bij je dia de los muertos kostuum. Een Halloweenoptocht, een tof festival of een Day of the Death party in het vooruitzicht? Jij kan gelukkig springlevend erop los feesten en doorgaan tot diep in de inktzwarte nacht!