• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Zilveren ballonnen

Filter op
Items 55 - 108 of 154
Pagina 2 van 3
Items 55 - 108 of 154
Pagina 2 van 3

Zilveren ballonnen voor een sfeervol feest

Op zoek naar zilveren ballonnen? Een zilveren ballon in de vorm van een getal is leuk voor kinderen die jarig zijn, maar ook voor volwassenen die een kroonjaar vieren. Een zilveren cijfer ballon kan je bovendien gebruiken als opvallende decoratie voor een oud-en-nieuwfeestje. Vorm met de cijferballonnen het getal van het nieuwe jaar en versier de kamer met onze zilveren en gouden oud en nieuw versiering.

Metallic zilveren ballon met letter vorm

Een cijfer ballon in zilver kleur valt altijd in de smaak bij een jarige. Pak je het dit jaar groots aan met je versiering, dan kan je ook zilveren letter ballonnen opblazen. Vorm hiermee de naam van de jarige of een woord dat van toepassing is op het feest dat gegeven wordt. Als zilver je favoriete kleur is, dan is het leuk om de ballonnen te combineren met zilveren slingers of vlaggetjes. Met zilveren wegwerpborden en party bekers maak je je zilveren feestje compleet.

Themaparty met zilveren versiering

Voor diverse soorten themafeesten kan je gebruik maken van onze zilveren decoratie. Zo maak je een disco party extra flitsend met zilveren discoballen en disco versiering. Ook onze foute party versiering biedt genoeg inspiratie voor decoratie in felle kleuren die perfect past bij het thema Disco fever. Ga je een halloween party organiseren? Met onze zilveren skelet decoraties, uilen, muizen en kandelaars heb je een goede basis voor een magische aankleding van je feestruimte.

Zilveren kledingstukken en accessoires

Houd je van zilveren feestartikelen? Wie weet kan je dan ook een zilveren kostuum gebruiken. Wij hebben naast kostuums ook losse kledingstukken in zilver, zoals pailletten gilets in Las Vegas stijl voor dames en heren. Ook met een pailletten fedora hoed heb je een echte eyecatcher. Ten slotte zorgen onze zilveren accessoires, zoals oogmaskers of vlinderdassen, voor een feestelijke touch van je party outfit.

Ballon in zilver of goud kleur bestellen op Carnavalskleding.nl

Of je nu gaat voor zilveren of gouden ballonnen, wij zorgen ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Voor 23.00 uur bestellen, betekent vaak dat je aankoop de volgende dag al bezorgd wordt. Zilver werd al in de periode voor de jaartelling als versiering en als betaalmiddel gebruikt. Met onze zilveren ballonnen versier je in een handomdraai je feestruimte, voor een prijs die heel betaalbaar is!