• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Witte decoratie

Filter op
Items 163 - 216 of 579
Pagina 4 van 11
Items 163 - 216 of 579
Pagina 4 van 11

Witte decoratie in alle stijlen

Ben je op zoek naar witte decoratie voor je feest? Zoek dan bij onze witte slingers en witte lampionnen de versiering uit die je nodig hebt. Of je nu witte vlaggetjes zoekt of zwart wit ballonnen, wij hebben versiering voor verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan goud witte decoratie voor een sweet sixteen feestje. Aan een spookdecoratie of een horror verpleegster decoratie voor Halloween. Of aan blauw witte tafelkleden voor een Oktoberfest party. Let’s party!

Witte slingers en vlaggetjes

Een witte duivenslinger voor een kinderfeestje, een Happy new year vlaggenlijn als oud en nieuw versiering. Met onze slingers en witte vlaggetjes creëer je precies de sfeer die je wilt. Van een simpele witte vlaggenlijn tot stoere doodskopverlichting, ons assortiment biedt versiering in diverse prijscategorieën. Ook onze hup Holland hup-vlaggenlijnen in rood, wit en blauw heb je de volgende dag al in huis. Of kies blauw witte ankerslingers uit voor een party met het zeevaartthema.

Voor elk themafeest: zwart wit ballonnen en zwart wit versiering

Witte ballonnen zijn altijd leuk op een feestje, zoals een Amerikaanse party. Organiseer je een voetbalfeestje? Dan zijn onze ballonnen in zwart wit met voetbalopdruk iets voor jou. Bijpassende slingers in zwart wit die horen bij het stadionthema maken het gezellige sfeertje compleet. Wij hebben zelfs cocktailprikkers voor je met het voetbalthema. In Halloweentijd zijn uiteraard onze zwart wit slingers met doodskoppen, skeletten en spinnen populair. Ten slotte hebben wij ook voor het racethema leuke decoratie, van zwart wit geblokte vlaggen tot Formule 1-banners.

Halloween slinger in zwart wit

Voor je Halloween decoratie & versiering is het zwart wit thema ideaal. Tover je huis of feestruimte om tot een sinister geheel met Halloweenslingers van witte en zwarte rozen. Sets met schedels of hangende skeletten maken van je huis een waar spookhuis. Of hang een slinger met horrorpersonages op. Iets minder eng gewenst voor de allerkleinsten van het gezin? Houd het dan bij hangende spoken met licht, grappige witte spookjesslingers of spokenguirlandes. Dat ziet er gezellig uit!

Snel witte slingers bestellen op Carnavalskleding.nl

Groen witte slingers nodig voor je Ierse St Patrick’s Day feestje? Of witte lampionnen met rode hartjes voor een romantische Valentijnsdag? Het grootste deel van het aanbod van Carnavalskleding.nl is meteen leverbaar. Voor 23.00 uur bestellen, betekent dus dat je je aankoop de volgende dag al in huis hebt. Ook artikelen voor eten en drinken, zoals feest servetten en party bekers, vind je bij ons in je favoriete kleur. Rol je witte loper uit en het feest kan beginnen!