Willy Wonka kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Willy Wonka kostuum

Vijf gouden tickets in vijf chocoladewikkels: hiermee probeert Willy Wonka vijf kinderen te vinden, waarvan er één zijn opvolger mag worden. Wonka leidt namelijk een chocoladefabriek die uniek snoepgoed maakt, zoals ijs dat niet smelt en zingende chocoladevogeltjes. Ben jij ook een slimme uitvinder en zou je best een snoepfabriek willen hebben? Met een Willy Wonka kostuum kan je dit zelf ervaren. Onze Willy Wonka outfits zijn namelijk gebaseerd op het kostuum van deze kwieke oudere heer uit de film 'Sjakie en de chocoladefabriek', naar het boek van Roald Dahl.

Excentrieke Willy Wonka outfits

Zou jij je graag als een beroemdheid uit films, games en muziek willen verkleden, ga dan als Willy Wonka naar het carnaval. Met een paars Willy Wonka pak kan je moeiteloos in de huid van deze 'kwieke oude eekhoorn' – zoals Sjakie hem omschrijft – kruipen. Wij hebben zowel dames- als herenkostuums met een paarse jas en een hoge hoed. Fabrieksdirecteur Wonka is een echte plaaggeest en de kinderen die vervelend zijn tijdens de rondleiding door zijn fabriek vallen in de chocoladerivier of krijgen een ander ongeluk. Wil je graag de duistere kanten van de excentrieke fabriekseigenaar benadrukken, dan kan je dus heel goed als Willy Wonka naar Halloween gaan.

Laat je inspireren door onze filmkostuums

Ben je dol op fantasieverhalen die je doen lachen en griezelen, dan is een Willy Wonka carnavalspak echt iets voor jou. Heb je wel meer filmklassiekers die je nooit zal vergeten, kijk dan ook nog even bij onze collectie film kostuums. Hier vind je pakken van onvergetelijke roman- en filmpersonages, zoals Harry Potter kostuums, Lord of the Rings pakken en Peaky Blinders outfits. Duik met onze kostuums helemaal in de sfeer van je favoriete film of serie en beleef een feest vol fantasie, spanning en avontuur.

Willy Wonka pak bestellen op Carnavalskleding.nl

De oorspronkelijke film 'Willy Wonka and the Chocolate Factory' uit 1971 had tegenvallende opbrengsten, maar in de jaren tachtig nam de populariteit snel toe nadat de film een paar keer op televisie was geweest. Als Willy Wonka carnaval vieren is heel eenvoudig met onze mooie Willy Wonka kostuums. Of je er ook in zal slagen om een geschikte opvolger vinden die jouw chocoladefabriek kan overnemen, dat is nog maar de vraag. Wat wél zeker gaat lukken: wij zorgen ervoor dat je Willy Wonka onesie of pak snel naar je toegezonden wordt!