Victoriaanse kleding

Bekijk de 18 producten

Online Victoriaanse kleding kopen

Dat vooral vrouwen wegsmelten bij het zien van Victoriaanse kleding, snappen wij heel goed. Het Victoriaans tijdperk van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Ierland was een tijdperk tijdens het bewind van koningin Victoria van 1837 tot 1901. Ver voor onze tijd dus. Ook toen al kende de modewereld haar pareltjes. De mannen gingen vaak deftig gekleed zoals we dat nu gewend zijn op bruiloften. Zwarte broek, witte blouse met daarover een zwart jasje. Naast deze mooie chique kleding beschikken wij ook over andere prachtige Middeleeuwse Kleding, zoals Edelmannen en Courtesans kostuums. Aangezien wij over het breedste assortiment carnavalskleding beschikken, hebben wij kleding van alle Historische thema's, van de Holbewoners tot aan het renaissance tijdperk.

Prachtige Victoriaanse jurk voor vrouwen

Tegenwoordig heeft de term Victoriaans een negatieve klank. Het Victoriaanse tijdperk is nu vooral bekend om haar overdreven vroomheid en preutsheid. Waar de mannen deftig in het zwart gekleed gingen, droegen de dames vaak een Victoriaanse jurk. Laten wij deze prachtige Victoriaanse jurk nou bemachtigd hebben om toe te voegen aan onze exclusieve webshop. Met een paar klikken op de muis kan zo'n jurk voor jou zijn om tijdens het komende carnavalsfeest of themafeest mee te schitteren.

Op zoek naar een Victoriaanse blouse?

De Victoriaanse blouse kenmerkt zicht door een strak bovenstuk, die naar onderen wijd uitloopt. Dit zorgt ervoor dat de blouse lekker aansluit en daardoor zit als gegoten. Omdat we de Victoriaanse blouse in allerlei soorten en maten hebben, kan het niet anders dan dat je slaagt in onze webshop. Het online kopen van jouw carnavalskleding was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.