• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Versiering huwelijk

Filter op
Items 109 - 130 of 130
Pagina 3 van 3
Items 109 - 130 of 130
Pagina 3 van 3

Versiering voor een huwelijk uitzoeken

Wil je met versiering een huwelijk extra speciaal maken? Je vindt bij ons de mooiste ballonnen voor een huwelijk, waaronder witte ballonnen, hartvormige ballonnen en ballonnen met een opdruk, zoals Just married of Love. Versier de kamer met slingers met witte duiven en hang een feestbord aan de deur met Leve het bruidspaar. Onze rode hartjes tafelconfetti zorgt voor een romantische finishing touch. Love is in the air met onze huwelijk versiering!

Mooie huwelijk versiering met slingers en bloemen

Onze huwelijk decoratie is voornamelijk uitgevoerd in wit, met accenten van goud, roze of rood. Naast ballonnen hebben wij ook veel slingers voor een huwelijk. Zorg voor een romantische uitstraling van je huis of feestruimte met witte slingers van crêpepapier of hang glittervlaggetjes op. Ook letterslingers met Mrs & Mr zijn erg toepasselijk. De kleur wit is voor een huwelijksfeest het meest populair. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een themafeest voor een huwelijk te organiseren met onze hartjes of bloemen versiering.

Grappige en praktische decoratie voor een huwelijk

Mooie versiering voor je trouwdag zorgt voor extra sfeer, die je natuurlijk ook op de foto’s terugziet. Zorg ervoor dat de bruiloftsgasten zichzelf kunnen fotograferen met grappige photobooth props. Met leuke hoedjes op stokjes en teksten als bride en groom maakt iedereen spontane foto’s, die je na afloop met veel plezier bekijkt. Nemen de gasten van de huwelijksparty cadeaus mee? Een witte enveloppendoos met een elegante opdruk is ideaal om de envelopjes met geld in te verzamelen.

Huwelijk decoratie kopen op Carnavalskleding.nl

Papieren ballen in de vorm van trouwringen, een piñata met Love you erop, wij hebben originele trouwdag versiering. Veel decoraties voor een huwelijk hebben wij op voorraad, zodat je de artikelen vaak de volgende dag al in huis hebt. Wie zijn geliefde wil verrassen ter ere van Valentijnsdag, kan bij ons ook terecht voor mooie Valentijnsdag versiering met hartjes. Organiseer je een feest voor een bruidspaar? Of het nu gaat om een pasgetrouwd stel, een 10-jarig huwelijk of een gouden bruiloft, je kan je hart ophalen bij onze versiering voor een huwelijk!