• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Verjaardag 50 jaar

Filter op
Items 163 - 216 of 240
Pagina 4 van 5
Items 163 - 216 of 240
Pagina 4 van 5

Verjaardag 50 jaar: decoratie en themakleding

Heb je je verjaardag 50 jaar gevierd, dan heb je Abraham gezien. Zo luidt de uitdrukking, die ook voor vrouwen wordt gebruikt. Dan zeggen we: ze heeft Sarah gezien, oftewel, ze is een oud en wijs persoon. Ben jij bijna vijftig en op zoek naar Sarah versiering of Abraham versiering, maak dan je keuze uit onze vlaggetjes en ballonnen met 50 jaar opdruk. Voor een themafeest met gasten in themakleding hebben wij natuurlijk de leukste opa kostuums en oma kostuums.

Versiering en ballonnen voor 50 jaar

Voor veel mensen is vijftig een mijlpaal waar ze met gemengde gevoelens naar kijken. Met onze cijfer ballonnen van metallickleurige folie ben je gelukkig snel opgevrolijkt. Je bent dan wel ouder, maar ook wijzer geworden en je kan nog evenveel genieten van feestjes, als toen je jong was. Bestel onze leeftijdballonnen in een standaardafmeting of in een extra grote uitvoering. Bekijk ook meteen onze grappige brillen voor Sarah met een 50 erop en verjaardag kaarsjes in de vorm van een 50 voor de taart.

Abraham of Sarah party met bejaardenkleding

Viert je vriendin haar 50 jaar Sarah feest? Organiseer een themaparty waar jij en de rest van de vriendinnen in een bejaarden kostuum naartoe komen. Ook een oma masker zorgt voor een enorme metamorfose. Pak wel je opblaasbare kruk erbij, die je vindt bij onze opblaasbare feestartikelen. Dan kan je de hele avond doorfeesten en heb je extra ondersteuning, als je wat wankel begint te worden. Uiteraard hebben wij ook een grote collectie opa kostuums en opa maskers voor een 50 jaar Abraham verjaardag.

Mooie foto’s van je Abraham of Sarah verjaardag

Je vijftigste verjaardag wil je natuurlijk via foto’s vastleggen. Haal oma brillen of opa brillen in huis om te gebruiken als accessoires. Een mooi grijs haarkleurtje is met onze Abraham pruiken en Sarah pruiken zo gepiept. Liever een pluche of papieren verjaardagsmuts of hoed op je hoofd? Ook die verhoogt de feestvreugde en zorgt voor mooie plaatjes. Of zoek bij de photobooth props grappige foto accessoires uit, waarmee je je foto’s opleukt en prachtige herinneringen creëert.

Ballonnen en versiering 50 jaar kopen op Carnavalskleding.nl

Je bent bijna vijftig en binnenkort weet je dus waar Abraham de mosterd haalt. Wat dit betekent? Als je wat ouder bent, dan weet je waar je heen moet voor een boodschap en waar je goede spullen kan krijgen. Gelukkig weet jij maar al te goed dat je voor verjaardag ballonnen en verjaardag 50 jaar versiering bij ons moet zijn. Wij handelen je bestelling namelijk netjes en snel af, zodat jij kan gaan genieten van een geweldig feest!