Tiroler kleding

159 producten gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Online Tiroler kleding kopen

Jodelahiti! Duik in Oostenrijkse en Zuid-Duitse sferen met de Tiroler kleding van carnavalskleding.nl. Tijdens het carnavalsfeest ben jij de stoere knul of sexy meid in traditionele Lederhosen of Dirndl. Ben jij groot liefhebber van gezelligheid, dikke Schlagerhits en grote pullen bier? Dan ben jij in de Tiroler kleding die je in onze webshop vindt helemaal in je sas. Al jaren zijn deze Lederhosen en Dirndl jurken zeer geliefd tijdens het carnavalsfeest en dat is natuurlijk niet voor niets. In een mooie lederhosen kun je comfortabel feest vieren en in een sexy dirndl wordt je voorzijde nog eens goed geaccentueerd.

Tiroler pakje bestellen

Een Tiroler pakje is niet alleen een fantastische optie voor carnaval, maar voor elk bierfeest of Oktoberfest geschikt. Deze pakken gaan ook geweldig samen. Ga samen met je vriend of vriendin naar het grote carnavalsfeest in een Tiroler pakje en proost met al je vrienden en vriendinnen op een geweldig Bayerisches Carnaval. We hebben speciaal voor jou een grote collectie Tiroler kleding in ons assortiment. Ook hebben wij speciaal voor de dames Tiroler kleding. Ga verkleed als Tiroler meisje met een Tiroler pakje en jodel erop los.

Op zoek naar een Tiroler blouse?

Laat jij die leuke Oostenrijkse mannen tijdens het carnavalsfeest zien wat jij allemaal in huis hebt? Een mooie Tiroler blouse aan, in beide handen vijf pullen bier en laat ze verstelt staan. Spreek er een woordje Duits of plat Oostenrijks bij en je bent nog geloofwaardiger. Geheel met bijpassende Tiroler hoedje of Oktoberfest ketting is je outfit helemaal af. Al onze kostuums kunnen natuurlijk ook aangeschaft worden voor een weekend of een weekje Oktoberfest.