Street Fighter kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Street Fighter kostuum

Street Fighter is een Japanse gevechtsgame met figuren uit verschillende landen en continenten. Personages die vaak in de computerspellen terugkeren zijn Ryu, Ken en Chun-Li. Vanaf de jaren zeventig werden er ook films uitgebracht op basis van het spel. Duik jij graag in de spannende gamewereld en vind je gevechtskunsten fascinerend? Met een Street Fighter kostuum kan je moeiteloos in de huid kruipen van je favoriete vechter. Bekijk hier onze Street Fighter shirts en game kostuums voor een carnaval vol snelheid, vechttechnieken en kracht!

Krachtige Street Fighter outfits

Ontsnap jij graag uit het gewone leven om je een paar uurtjes te vermaken met de ontsnappingen, gevechten en wraakacties uit Street Fighter? Onze kostuums van beroemdheden uit films, games en muziek zijn heel mooi nagemaakt en zijn ideaal voor een gamefeest of een themafeest over films. Met onze Street Fighter kleding, waaronder kostuums van de Chinese Chun-Li, kan je bovendien als een echte Street Fighter carnaval vieren. Met een blauwe Chinese jurk en witte gevechtslaarzen voer jij je kicking moves feilloos uit. 'I’m the strongest woman in the world!'

Andere coole outfits van game helden

Naast Street Fighter outfits hebben wij ook T-shirts met afbeeldingen uit de populaire game. Leuk als je geen kostuum wil dragen, maar met een Street Fighter shirt wel hip voor de dag wil komen op een game feestje. Wil je ook nog even de kleding van andere game helden bekijken voor wat extra inspiratie? Van Assassins Creed tot Sonic en Super Mario, alle bekende spelfiguurtjes zijn bij ons vertegenwoordigd. Zijn Rabbit Raider of Skull Trooper meer iets voor jou, dan kan je bij onze Fortnite kostuums vinden wat je zoekt. Met deze opvallende pakken heb je aan aandacht geen gebrek.

Street Fighter shirt of kostuum bestellen op Carnavalskleding.nl

Wil je het thema Street Fighter voor carnaval of een party gebruiken? Wij sturen je verkleedkleding en accessoires snel naar je toe, zodat je extra lang kan genieten van de voorpret. Voor 20.00 uur een bestelling doen, betekent bij ons zelfs dat je je aankoop morgen al in huis hebt. Bovendien hebben al onze kostuums een goede prijs-kwaliteitverhouding en mag je binnen twee weken retourneren als de maat niet goed is. Met jouw Street Fighter kostuum ben je klaar voor een feest vol spanning en avontuur. Nu nog even oefenen op je aanvalstechniek!