Stokstaartje kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stokstaartje kostuum

Met hun ogen met een donkere rand houden stokstaartjes de woestijn nauwlettend in de gaten. Heb jij een zwak voor deze roofdiertjes, die tijdens hun wacht leunen op hun achterpoten en staart, zoek dan bij ons je stokstaartje kostuum uit. Wij hebben mooie Timon outfits die je hoofd, handen en voeten helemaal bedekken en waarmee je een opvallende verschijning bent op een feestje. Met onze Timon onesies en Lion King kostuums lijk je rechtstreeks afkomstig te zijn uit de Afrikaanse savanne en heb je de grootste lol!

Timon outfits met mooie ogen en klauwen

Als ze aangevallen worden, creëren stokstaartjes een stofwolk om de vijand weg te jagen of gebruiken ze hun scherpe klauwen. Ook de Timon onesies uit onze collectie zijn voorzien van prachtige klauwen, maar hiermee hoef je gelukkig naar niemand uit te halen. Als jij je Timon kostuum met de grappige kop draagt, zal je snel de lachers op je hand hebben en zit je om aanspraak niet verlegen. Ook met een vriendengroep in Lion King-stijl naar het carnaval gaan is mogelijk: wij hebben hiervoor niet alleen stokstaartje onesies, maar ook leeuwenpakken en apenpakken. Dat wordt nog moeilijk kiezen.

Andere dierenpakken met een zachte vacht

Vind je een Timon outfit met een fluweelzachte vacht echt bij je passen? Je kan bij ons ook nog inspiratie opdoen voor andere leuke dierenpakken, waaronder veel kostuums van dieren met een mooi gekleurde vacht. Ben jij net zo slim en sluw als een vos, ga dan bijvoorbeeld voor een roodbruin vossenpak. Heb je liever een kostuum van een aaibaar dier met een grote pluimstaart, dan zijn onze eekhoornpakken echt iets voor jou. Bij ons is je favoriete dierenpak zo gevonden.

Een Timon kostuum bestellen op Carnavalskleding.nl

Als dier trek je tijdens carnaval veel bekijks. Wil je er ook nog eens lekker warmpjes bijlopen, ga dan voor een van onze dieren onesies. Deze jumpsuits zijn gemaakt van comfortabele stoffen en bedekken je hele lichaam. Bovendien hebben ze mooie details, zoals een staart en een capuchon met grappige oren. Ga je verkleed als stokstaartje, dan kan je met je bruin omrande ogen de boel in ieder geval perfect in de gaten houden. Bestel je stokstaartje kostuum vandaag nog, dan zie jij meteen waar de leuke dingen gebeuren op een party en hoef je niets te missen!