Stage vacature

Ben jij een enthousiaste webshop medewerker / manager die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Ben je communicatief en organisatorisch sterk en heb je veel affiniteit met e-commerce? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! 

Hi! Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar jij alle facetten van E-commerce marketing kunt leren? Je volop kunt storten op het uitrollen van ons Social Media plan en ons kunt helpen met het maken van een passende marketingcommunicatie strategie? Zoek dan niet verder en ga bij ons aan de slag!

Wij zijn PARTYBOSS BV, de grootste in carnavalskleding en feestkleding. Bij ons is het altijd een feestje! Je kent ons van de webshops www.carnavalskleding.nl en www.feestkleding.nl. Wij zijn altijd bezig met carnaval, Halloween en de grote feesten zoals Q-music de foute party! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiaire (m/v). Help jij ons social media bereik tot grote hoogte te stuwen en te zorgen dat we in Nederland de grootste blijven? Draai jij je hand niet om voor het optimaliseren van onze marketingcommunicatie strategie? Wij werken met een klein team van 4 medewerkers en willen graag samen met jou groeien! Durf jij de uitdaging aan? Neem contact met ons op en wie weet zien we je snel :-)

Wat mag je bij ons gaan doen?
Social Media marketing
Help jij ons social media bereik tot grote hoogte te stuwen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiaire die ons helpt met het uitrollen van ons Social Media plan en onze kanalen gaat voorzien van creatieve content. Wij hebben ruim 20.000 artikelen en kostuums die je hiervoor kunt gebruiken. Daarnaast willen wij graag meer gebruik maken van filmpjes en eigen beeldmateriaal. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen in Nederland en België ons kan vinden en blijft vinden? Kortom genoeg uitdagingen!

Wat bieden wij jou?
Een gezellig werksfeer met jonge en ambitieuze mensen
Wij bieden je een gezellig en hecht team, met jonge mensen die Carnavalskleding.nl nog groter willen maken. Een groot kantoor met eigen werkplek met Apple computer en een stagevergoeding. Daarnaast willen we jou de ruimte bieden om te groeien en je te helpen met je toekomst. Voel jij je thuis bij ons en zijn wij tevreden met jou? Dan is de kans heel groot dat je na je stage bij ons kunt blijven werken! Daarnaast mag je natuurlijk een mooi kostuum bij ons komen uitzoeken!

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je vragen over de werkzaamheden of begeleiding, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij zien je graag bij ons op kantoor in Albergen!

Social Media marketing stage
32 tot 40 uur
September 2020
Media, Informatie & Communicatie (HBO). Ook als je geïnteresseerd bent in E-commerce en hierop je stage opdracht kunt afstemmen ben je van harte welkom bij ons!

Meer informatie? Neem contact op met Kim Peddemors, Webshopmarketeer.
[email protected] - 0642701435