Spiderman schmink

Sorteer op
Rode make-up in tube
28 ml

Rode make-up in tube

€ 2,95
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Spiderman schmink voor jong en oud

Met een rood-blauw pak en Spiderman schmink zie je eruit als een echte held! Om je als Spiderman te schminken heb je natuurlijk rode schmink nodig als basis. Voor de lijnen van de spinnenwebmotieven op het gezicht is daarnaast ook zwarte schmink onmisbaar. Om een realistische Spiderman te schminken bij een kind of volwassene bestel je bij ons makkelijk en snel de kleuren die je nodig hebt. Of maak gebruik van een handig make-up setje!

Je gezicht als Spiderman schminken

Voordat je rode en zwarte make-up gebruikt voor een natuurgetrouwe Spiderman look, kan je eerst rond de ogen witte schmink opbrengen. Om de witte vlakken heen zet je dikke zwarte lijnen, zodat de ogen in de spotlights komen te staan. Je kan het hele gezicht schminken als Spiderman, maar je kan het ook simpel houden en alleen rond de ogen en op het voorhoofd make-up aanbrengen. Gebruik een schmink spons en schmink kwasten om netjes te kunnen werken. Je zoon of dochter zal superblij zijn met het resultaat.

Je verkleden als je favoriete held Spiderman

Marvel superheld Spiderman is oorspronkelijk een stripheld, die talloze avonturen heeft beleefd. Ook zijn er talloze tekenfilmseries en films over Spiderman uitgebracht. Ben je een echte fan? Met een Spiderman pak kan je je inbeelden dat je speciale krachten hebt en voel je het gevaar al van verre aankomen. Gelukkig kan Spiderman spinnenweblijnen rondslingeren en tegen muren op kruipen om het gevaar te ontwijken. Heb je geen zin om een Spiderman gezicht te schminken, dan is een Spiderman masker een goed idee.

Schmink voor Spiderman kopen op Carnavalskleding.nl

Van schmink op waterbasis tot glow-in-the-dark schminkstiften, wij hebben make-up voor elke gewenste uitstraling. Plaats je bestelling vandaag nog, dan heb je deze snel in huis. Wij beschikken over een enorme voorraad, dus veel cosmetica heb je zelfs de volgende dag al in huis. Spiderman staat erom bekend dat hij enorm lenig is, hard kan rennen en ver kan springen. Is jouw kind een echte superheld? Met onze Spiderman schmink ontdek je snel wat zijn superkrachten zijn!