• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Special effects make-up

Filter op
Items 55 - 80 of 80
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 80 of 80
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Special effects voor horrorfiguren en gewonden

Een bloederige wond, een groene zombiehuid, een heksenneus, bekijk hier onze special effects. Voor al je indrukwekkende en griezelige vermommingen voor Halloween, carnaval of theater hebben wij special effects make-up, zombie schmink en huidlijm. Hiermee creëer je de meest macabere effecten met wonden, bloed en een verdikte huidstructuur. Met onze wax make-up breng je bovendien vervormingen aan, zoals een echte grimeur dat doet. Ontdek hier al onze opplakbare verwondingen, schmink en accessoires voor speciale effecten!

Nep wonden voor vermommingen

Heksen, duivels en zombies opgelet, ons assortiment biedt alle soorten nep wonden. Denk aan opplakbare wonden waar mieren of wormen uitlopen, maar ook aan hechtingen waarmee het lijkt alsof je een doorgesneden keel hebt. Voor heksen is er heks schmink en make-up waarmee je een missende tand kan schminken, voor de slachtoffers van vampiers is er een opplakbare vampiersbeet. Zombies creëren sinistere effecten met een opplakbare zombiemond met bebloede tanden en wonden.

Special effects make-up voor een enge huid

In films zie je vaak enge mensen en monsterlijke wezens in een horror kostuum en met een horrorhuid. Denk aan een groene, afbladderende zombiehuid, een kapotte huid of een huid met brandwonden of littekens. Bij onze nephuid make-up tref je diverse make-up setjes aan, van tubes met horrorvlees make-up tot schmink in een bakje voor een vlekkerige, aangetaste huid met wondjes. Hiermee kruip je letterlijk in de huid van een horrorpersonage en zie je er afschrikwekkend uit. Wil je je liever niet schminken? Met een horror masker onderga je snel en makkelijk een metamorfose.

Special fx met nepbloed

Een horrorverpleegster met een bebloed zuster pakje. Een met witte vampier schmink opgemaakte Graaf Dracula in een vampier kostuum. Deze figuren kunnen niet zonder een fles nep bloed of een donatiezak met vers nepbloed. Wij hebben nepbloed in flesjes, tubes en in capsulevorm. Ook groene bloedgel en bloedspray voor zombies waarmee je giftige, bloedende zombiewonden creëert, tref je in ons aanbod aan. Heb je het als verpleegster of zombie arts in je dokter kostuum wel erg bont gemaakt, dan is een nepbloed spuitbus ideaal.

Fx make-up bestellen op Carnavalskleding.nl

Heb jij special effects hulpmiddelen nodig, zoals latex wonden of zombie ogen voor bij je The Walking Dead kostuum? Wij handelen je bestelling snel af, zodat je genoeg tijd hebt om je verschijning in horror bruid kostuum of zombie kostuum goed voor te bereiden. Bij onze kostuums voor gewonden en patiënten vind je bovendien panty’s met bloedvaten en nep tattoos met verwondingen. Zo ben je verzekerd van griezelige speciale effecten en zijn alle ogen op je gericht. Als ze niet dichtgenaaid zijn, tenminste!