Sonic pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sonic pak

Sonic the Hedgehog is de egel uit het gelijknamige computerspel van Sega. De blauw met gele held met zijn opvallende stekels en rode hardloopschoenen is ontworpen door een Japanse grafisch artiest. Ben jij een game liefhebber en verplaats jij je graag met een enorme snelheid? Wij hebben mooi ontworpen Sonic pakken waarmee je eenvoudig kan ontsnappen aan het leven van alledag en talloze avonturen kan beleven. Met onze comfortabele Sonic kostuums kan je rennen, springen, je oprollen als een egel en natuurlijk geweldig feesten!

Krachtige Sonic kostuums

Onze collectie game kostuums biedt Sonic verkleedpakken voor dames en heren. Met onze Sonic onesies heb je een vacht in de kleuren van je game held en bovendien egelstekels waarmee je je vijanden doelgericht kan aanvallen. Onze warme onesies beschikken over een capuchon met oren en zijn aan de achterkant voorzien van talloze felblauwe stekels. Hiermee kan jij net als Sonic een transformatie ondergaan en nog meer krachten krijgen. Wil jij het vuur beheersen of onder water ademen? Met een Sonic jumpsuit draai je daar je hand niet voor om.

Sonic the Hedgehog kleding en andere game kleding

Naast Sonic verkleedpakken hebben wij ook andere Sonic kleding waarmee je hip voor de dag kan komen tijdens carnaval of een game themafeest. Met een Sonic shirt met een opvallende print van dit doelgerichte game figuurtje val je namelijk zeker op en is het wel duidelijk welke game bij jou favoriet is. Zoek in ons menu eenvoudig op maat, dan vind je altijd een item dat bij je past. Wil je extra inspiratie opdoen voor een game kostuum of een game shirt, dan kan je ook nog een kijkje nemen bij onze Fortnite kostuums en Pacman pakken. Genoeg keuze voor fanatieke gamers, dat is duidelijk!

Kostuums van beroemdheden kopen op Carnavalskleding.nl

Ons assortiment heeft kleding van talloze beroemdheden uit films, games en muziek. In deze collectie tref je een griezelig The Joker kostuum aan, maar ook een snelle Sonic jumpsuit, waarmee je net zo hard vooruit als achteruit kan lopen. Welk pak je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het snel bij je afgeleverd wordt. Ben jij net zo’n waaghals als Sonic de Egel? Bestel je Sonic pak dan vandaag nog, dan heb je het morgen al in huis. Trek daarbij je snelste hardloopschoenen aan en je bent klaar voor elke uitdaging.