Slenderman pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slenderman pak

Slenderman is in 2009 bedacht voor een fotoshopwedstrijd waarvoor foto’s met bovennatuurlijke personages konden worden ingezonden. Fotograaf Eric Knudsen noemde de lange, dunne figuur op zijn foto Slender Man. Knudsen verzon bovendien het verhaal erbij dat de kinderen die op de voorgrond van de foto stonden door de spookachtige Slender Man waren meegenomen. Ben jij dol op enge spookverhalen uit het internettijdperk, ontdek dan hier onze Slenderman pakken. Met een Slenderman kostuum heb jij het perfecte Halloween kostuum in huis, waarmee je iedereen schrik kan aanjagen!

Grijpgrage Slenderman kostuums

Een Slenderman outfit bestaat uit een net, zwart pak met een overhemd, een jasje, een das en een broek. Deze angstaanjagende figuur heeft enorm lange benen, armen en vingers en daarnaast ook nog een paar tentakels die uit zijn rug groeien. Zijn gezicht is wit of lichtgrijs en hij heeft geen ogen, neus of mond. Als jij als Slenderman naar het carnaval wil gaan, kan je bij ons een zwarte Slender Man outfit met langgerekte armen kopen. Hiermee kan je elke prooi gemakkelijk vastgrijpen en vasthouden. Niemand is veilig voor de tentakels van Slender Man.

Een grote keuze in spookkostuums

Met de zwarte smoking van Slenderman naar Halloween gaan is altijd een goed idee. Deze urban legend is een bekende verschijning op internet en heeft bovendien een rol in diverse computerspelletjes en films. Voor meer inspiratie voor een Halloween feest kan je ook nog een kijkje nemen bij onze kostuums van andere wereldberoemde legendes, zoals de witgeschminkte vampiers en de sinistere Graaf Dracula. Of ga jij liever voor een van onze spook kostuums? Wij hebben talloze mogelijkheden voor spookachtige outfits waarmee je in een handomdraai een goede of een kwade geest kan uitbeelden.

Outfit van Slenderman kopen op Carnavalskleding.nl

Volgens de legende kan Slenderman teleporteren, oftewel objecten rechtstreeks van de ene naar de andere plek verplaatsen. Teleporteren behoort bij Carnavalskleding uiteraard niet tot de mogelijkheden. Wél kan je erop rekenen dat wij je Slenderman outfit en schmink setje voor je inpakken en zo snel mogelijk naar je toesturen. Als je je Slenderman pak voor 20.00 uur bestelt, ontvang je het zelfs de volgende dag al. Niet schrikken als morgen de bezorger ineens uit het niets voor de deur staat!