Slak kostuum

Sorteer op
#1
Schattig slakken kostuum baby

Schattig slakken kostuum baby

€ 24,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Slak kostuum

Huisjesslakken zijn meteen herkenbaar aan het verkalkte slakkenhuisje dat ze op hun rug dragen. Daarnaast bereiden ze met hun slijm hun eigen weg voor, zodat ze zich al glijdend kunnen voortbewegen. Zou jij ook wel je eigen huis met je willen meenemen en ga je graag je eigen weg? Wij hebben mooie slak kostuums in onze collectie, die een huisje hebben dat gelukkig niet makkelijk te kraken is. Met onze slakken pakken kan je je altijd zorgeloos voortbewegen en volop genieten van een gezellig feestje. Laat je inspireren door onze leuke dieren kostuums, die voor jong en oud herkenbaar zijn!

Mooi afgewerkte slakken pakken

Slakken hebben veel bijzondere kenmerken. Zo kunnen ze zich langzaam – zo langzaam als een slak - verplaatsen met de spieren in de onderzijde van hun lichaam en hebben ze twee gesteelde ogen die ze onmiddellijk intrekken als ze verstoord worden. Op een feestje zal jij niet gauw verstoord worden, maar zal je wél veel positieve reacties krijgen op je originele pak met leuke slakkendetails. De pakken van foam zijn namelijk voorzien van een capuchon met slakkententakels en hebben een opvallend slakkenhuis op de rug met de bekende windingen.

Andere kostuums van dieren uit je achtertuin

Kan jij ook zo genieten van de natuur vlakbij huis? In je achtertuin of in het bos kom je volop diersoorten tegen, die allemaal hun eigen uiterlijk en gedrag hebben. Neem bijvoorbeeld kruipende diertjes als de rups en vliegende insecten als de vlinder. Ook andere bekende tuinbewoners, zoals de egel en de kikker zijn eigenlijk heel bijzonder als je ze wat beter bekijkt. Onze overige dieren kostuums zijn al net zo bijzonder, omdat ze altijd zijn afgewerkt met mooie details. Van een bijenpak tot een muizenkostuum, liefhebbers van kleine diertjes kunnen hun hart ophalen in onze collectie.

Als slak carnaval vieren met een kostuum van Carnavalskleding.nl

Slakken leven graag op plekken met een hoge luchtvochtigheid en zijn daarom vaak te vinden onder bladeren, hout of stenen. Zoek jij ook regelmatig rustige plekken op, maar kan je wél intens genieten van een oergezellig feest of een avondje lol maken? Kom dan onder je steen vandaan en ga als slak naar het carnaval of een themafeest. Of je nu snel loopt of met een slakkengangetje, met een slak kostuum kom je altijd goed voor de dag!