• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Sinterklaas

Filter op
Items 55 - 59 of 59
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 59 of 59
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Sinterklaas: kostuums en accessoires voor Sint en piet

Sint komt weer uit Spanje naar ons land! Mag jij als hulpsinterklaas optreden of gaan jullie als Sinterklaas en piet naar een pakjesavond? Wij hebben de mooiste sinterklaas kostuums met een klassieke mijter. Ook voor de sinterklaas staf en pieten kostuums kan je bij ons terecht. Doe de pepernoten en schuimpjes in een zak en laat Amerigo voorrijden: jullie kunnen met je pakjes op pad als Sint en de pieten!

Mooi uitgevoerde sint en piet pakken

Sint-Nicolaas werd vanaf de vierde eeuw als heilige vereerd in Oost-Europa. Omdat hij naast de beschermheilige van kinderen en armen ook de schutspatroon van zeelieden was, groeide in de middeleeuwen zijn aanhang in Europese kustlanden, zoals Nederland. Wil jij er net zo voornaam uitzien als de bisschop van Myra, schaf dan bij ons een klassiek sinterklaas kostuum aan, met een rode mantel met gouden franjes. Sint en zwarte piet zijn onafscheidelijk, dus hebben wij ook een ruime keuze in kleurige pietenpakken met bijbehorende pietenmuts.

Sinterklaas en zwarte piet accessoires

De goedheiligman is een oudere man, die veel steun heeft aan zijn staf, die eindigt in een grote krul. Deze slangvormige krul staat voor wijsheid en zorgt net als de lange sinterklaasbaard voor een bezadigde, wijze uitstraling. Wij hebben de krullende, witte sinterklaasbaard en pruik in ons assortiment, net als alle andere sinterklaas accessoires, zoals de mijter. Heb je nog een pieten pruik en accessoires nodig? Met een glanzende baret met veer, een warme pietencol voor om je hals en pieten schmink is ook piet al snel perfect gestyled.

Sfeerverhogende sinterklaas decoratie

Kinderen zijn dol op sinterklaastijd en tellen de dagen af tot pakjesavond. Om de sfeer in de klas, op de sportclub of thuis te verhogen hebben wij mooie sinterklaasversiering. Met vlaggetjes die je in de feestruimte kan ophangen en zwaaivlaggen worden Sint en piet welkom geheten en kunnen ze meteen zien waar het feestje is. Feest servetten en wegwerpborden met Sinterklaas en zwarte piet erop zijn ideaal voor een gezellige lunch. Zelfgebakken kruidnootjes doe je in de bijpassende feest bakjes met themaopdruk.

Sint kleding en schmink kopen bij Carnavalskleding.nl

Van oudsher verrichtte Sint-Nicolaas goede daden en wonderen voor minderbedeelde kinderen. Het traditionele strooigoed dat wij nu nog kennen, is af te leiden van de giften die hij in de middeleeuwen door het raam van arme kinderen gooide. Of jij nu pepernoten gaat strooien, pakjes gaat brengen of gaat lezen in je grote boek of de kinderen lief zijn geweest dit jaar: wij hebben alle kleding, sinterklaasschmink en versiering waarmee je een authentiek sinterklaasfeest kan beleven!