Schapen masker

Sorteer op
#1
Pvc schapen masker kind

Pvc schapen masker kind

€ 3,25
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Schapen masker voor carnaval

Heb je voor carnaval, een musical of een toneelstuk een schapen masker nodig? Wij hebben diverse maskers van schapen en lammetjes. Of je nu een schaap masker zoekt dat over je hele hoofd gaat of een masker dat alleen de voorkant van je gezicht bedekt, je vindt het in ons assortiment. Je bent zeker niet het zwarte schaap van het feestje met onze mooie volledige hoofd maskers en half maskers!

Grappige lam en schaap maskers voor kinderen en volwassenen

Je zoon of dochter kan de rol van schaap goed vertolken met een mooi schaap masker voor kinderen uit ons aanbod. Wij hebben voor de allerjongsten eenvoudige plastic maskers met een elastiek aan de achterkant. Voor een masker dat meer gedetailleerd is en zowel je hoofd als haar bedekt, kan je een schuim latex masker uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een lam masker waarmee je eruitziet als een schattig lammetje.

Schapenpakken met leuke details

Voor themafeesten en carnaval maken veel van onze klanten gebruik van onze boerderijdieren kostuums. Is het schaap jouw favoriete dier, kijk dan bij onze grote collectie schaap kostuums en geiten kostuums. Hier vind je diverse schapen onesies met een capuchon met een schapenhoofd. Ook een schaap kostuum voor kinderen dat gebruikt kan worden als kerststal kleding, tref je aan in ons assortiment. Van geiten vesten tot de hoorns van een ram, wij bieden diverse kleding items en accessoires waarmee je een originele dierenoutfit samenstelt.

Andere populaire dierenmaskers

Door een dierenhoofd masker te dragen zorg je voor een vervreemdend effect. Draag bijvoorbeeld een paarden masker bij je nette pak en je hebt meteen een heel originele outfit voor carnaval of Halloween. Ook onze varkens maskers zijn populair voor een halloween party, helemaal als je een exemplaar uitkiest dat met bloed is besmeurd en dat sinister uit zijn ogen kijkt. Van ezel masker tot kippen masker, wij hebben alle maskers van bekende dieren van het platteland.

Schapen maskers bestellen op Carnavalskleding.nl

De vijand van het schaap is uiteraard de wolf. Wil je met een vriend of vriendin een leuk duo vormen, kijk dan ook bij onze wolven maskers. Hier tref je diverse maskers aan met een mooie wolvenkop met een grimmige blik. Bestel voor 23.00 uur, dan kan je je dierenmasker of dieren kostuum de volgende dag al in huis hebben. Ga jij je als schaap verkleden? Met een schapen masker ga je in ieder geval geen schaapjes tellen, maar doe je mee aan de leukste feestjes!