Reggae & Rasta Kleding

Sorteer op
Bruine Rastafari pruik

Bruine Rastafari pruik

€ 17,95
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Reggae kleding in alle soorten en maten

Wie kent het niet? Reggae muziek, afkomstig uit Jamaica en wereldwijd bekend. De bekendste performer is met afstand Bob Marley. De koning van de reggaemuziek. Deze muzieksoort is over komen waaien uit Jamaica en omdat jij zo bezeten bent van deze manier van leven, ben jij op zoek naar de reggae kleding van carnavalskleding.nl. Wij hebben reggae kleding in alle soorten en maten en voor jong en oud. Deze reggae sjaal maakt je outfit compleet.

Op zoek naar een rasta pruik?

Bij je rasta kleding hoort natuurlijk wel de accessoires die het verdient. Wat dacht je van deze afro pruiken? De dames kiezen vaak voor de rasta jurk, maar ook voor de mannen hebben wij een breed assortiment rasta kleding. Neem gerust een kijkje in onze webshop, laat je verrassen door de diversiteit. Als Bob Marley je grote idool is, moet je ook even kennis hebben gemaakt met deze Bob Marley muts. Je bestelling vandaag aan ons doorgeven betekent in de meeste gevallen morgen al op de deurmat.

Ruim assortiment rasta kleding

Reggae is in Nederland begin jaren 80 vooral bekend geworden door de groep Doe Maar. Doe Maar maakte muziek met sterke reggae-invloeden. Ook Ruud Gullit is iemand die geprezen wordt door zijn reggae achtergrond. Wij hebben gegarandeerd de laagste prijs en standaard een snelle levering. Die service wordt gewaardeerd door onze klanten merken wij, en daarom gaan we daar graag mee door. Carnavalskleding.nl, dé webshop op het gebied van carnavalskleding.