Prinsessenkroon

Sorteer op
Reina zilver kroontje met roze steentjes

Reina zilver kroontje met roze steentjes

€ 2,50
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Prinsessenkroon

Een kroon staat symbool voor macht en werd vroeger door vorsten en hertogen gedragen. Ook prinsessen dragen bij officiële gelegenheden nog steeds tiara’s, kronen en diademen. Ben jij op zoek naar een mooie prinsessenkroon voor carnaval of een themafeest? Wij hebben goud- en zilverkleurige prinsessen kroontjes en uiteraard kan je bij ons ook een met edelstenen bewerkte tiara kopen. Voor bij je boze koningin kostuum hebben wij zelfs zwarte kronen waarmee je een duistere look creëert. Bekijk ten slotte voor een avondje uit met de girls ook onze roze party tiara’s!

Prinsessen kroontjes en tiara’s in verschillende stijlen

Niet alleen jonge meisjes dromen van een prinsessenjurk. Ook veel volwassen vrouwen vinden het geweldig om met carnaval een weelderige jurk met ruches, plooien en een cape te dragen. Hierbij kan je natuurlijk een mooie prinsessenkroon voor volwassenen gebruiken, zoals een kroon met juwelen of een mini-kroontje. Ook een kroontje of tiara voor kinderen is snel bij ons gevonden en is verkrijgbaar in romantische uitvoeringen met veren en diamanten. Je kan bij ons terecht voor goedkope prinsessen tiara’s, maar ook voor luxe tiara’s met strass-steentjes.

Kronen en accessoires voor bij elk koninklijk kostuum

Je als prinses verkleden kan bij ons in diverse stijlen. Bij onze koningen, prinsessen en adel kostuums vind je namelijk tientallen prinsessenjurken, van middeleeuwse gewaden tot jurken uit de renaissance. Of je nu een witte sneeuwprinses wil zijn met carnaval of een zombieprinses tijdens een Halloweenfeest, wij hebben niet alleen de kostuums hiervoor, maar ook bijpassende scepters en kronen. Een ijskoningin in een witte jurk draagt natuurlijk graag een witte kroon en een witte scepter, terwijl een sexy prinses bij ons een staf met roze veren en een roze tiara kan kopen.

Een kroon of tiara kopen op Carnavalskleding.nl

Ook als je van Disney kostuums houdt kan je bij ons je hart ophalen en kiezen uit allerlei prinsessengewaden. Wij hebben veel jurken die je uit Disneyfilms en boeken kent, van een Assepoester jurk tot een Sneeuwwitje kostuum. Met onze kronen, tiara’s en diademen maak je je outfit perfect af en kan je zo in de koets stappen om naar het bal te gaan. Met een kroontje als prinses carnaval vieren is een geweldige belevenis die je zeker niet mag missen. Bestel je prinsessenkroon daarom vandaag nog, dan ben je morgen al de mooiste van het land!