Power ranger masker

Sorteer op
#1
Zwarte robot masker

Zwarte robot masker

€ 4,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Power Ranger masker voor helden

Creëer met een Power Ranger masker een geweldige superhelden outfit! Staat er een kinderfeestje, een carnavalsfeest of een Halloween griezelparty op het programma en heb je nog een leuke feestoutfit nodig? Met een Power Rangers masker breng je de finishing touch aan en kan je zoon of dochter in stijl strijden tegen de schurken. Wij hebben Power Ranger helmen en maskers in diverse kleuren. Stap in je Astro Megaship en doe de leukste feestjes aan.

Gezichtsbedekkend Power Rangers masker

Toen de Walt Disney Company de Power Rangers overnam, wilde het bedrijf de serie niet voortzetten vanwege de hoge kosten. Gelukkig konden de opnames daarna plaatsvinden in Nieuw-Zeeland om de kosten te drukken. In de series en films spelen Amerikaanse acteurs, maar de beelden bevatten ook veel Japanse elementen en beeldmateriaal, aangezien de Power Rangers gebaseerd zijn op een Japanse superheldenshow. Zoek een mooi vechtsport kostuum en een robotmasker van de Power Rangers uit. Hiermee transformeert je stoere zoon of dochter in een oogwenk in een echte krijger.

Power Ranger kostuums en accessoires

Wil je rol van rode Ranger, zwarte Ranger of roze Ranger vertolken? De Power Rangers veranderen in een superheld met behulp van een morpher. Met onze Power Ranger pakken heb je dit omvormingsapparaat niet nodig en kruip je moeiteloos in de huid van je favoriete Ranger. Met witte handschoenen maak je je transformatie compleet. Nu maar hopen dat je net zulke bovenmenselijke krachten krijgt als de krijgers uit de serie.

Andere maskers van bekende superhelden

Voor het bestrijden van misstanden en onrecht zijn superhelden onmisbaar. We kennen deze helden uit stripverhalen en films en veel van deze heldhaftige vrouwen en mannen dragen een superhelden masker. Zoek je een masker met een pittige uitstraling? Draag dan een Catwoman masker, dat lijkt op een zwart katten masker. Of kruip in de huid van Marvel personage Venom en verander in deze antiheld met een Venom masker. Met dit masker met enorme tanden ben je een afschrikwekkende verschijning.

Masker van Power Rangers kopen op Carnavalskleding.nl

Ben je een echte teamleider? Dan is een rood Rangers masker iets voor jou. Voor vrouwelijke Rangers is een roze masker perfect. Ook voor een gewone witte astronautenhelm kan je altijd bij ons terecht. Bestel het artikel van je keuze, dan gaan wij snel aan de slag met de verwerking. Vaak ontvang je je aankoop de volgende dag al, als je voor 23.00 uur bestelt. Wil je de strijd aangaan met buitenaardse vijanden? Met een Power Ranger masker ben je altijd een winnaar!