Papieren slingers

Sorteer op
Roze teddy beer slingers
3 mtr

Roze teddy beer slingers

€ 2,65
icon truck Op voorraad
Pagina 4 van 4

Papier slingers voor je party

Voor een feestelijk effect zijn papier slingers een goede keuze. Een papieren slinger met oranje en zwarte heksen voor een halloweenfeest, slingers met het peaceteken voor je hippiefeest, er is voor ieder wat wils. Deze thema slingers zijn gemaakt van papier of crêpepapier en zijn zo leuk dat je ze vast gaat hergebruiken. Heb je een oppepper nodig en geef je een feestje voor familie of vrienden? Hang dan een rode chilipeper-slinger op voor een feestje met pit!

Mooie papieren slingers met een thema

Maak je keuze uit kleurige crepe papier slingers, als je een feest met een exotisch thema geeft. Zo zijn er slingers met palmbomen en slingers met ananassen voor een tropisch Hawaïfeest. Kan je nog Mexicaanse versiering gebruiken, zoek hiervoor dan slingers met kleine sombrero’s, sambaballen of cactussen uit. Ook onze slingers met hartjes zijn erg populair, niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor Valentijnsdag en voor een bruiloft. Ten slotte is er ook voor kinderfeestjes en geboortefeesten originele versiering, zoals zeemeermin slingers en babyshower slingers.

Slingers van papier voor Halloween

Spoken, skeletten, heksen, pompoenen. Dit zijn typische afbeeldingen en karakters die te zien zijn op onze halloweenslingers. Voor de echte griezelfans zijn er zelfs slingers met vampiermonden. Leuk als je zelf als gastheer of gastvrouw gekleed bent in een dracula kostuum. Zakjes met nep bloed benadrukken dat je graag ergens je tanden in zet. Slingers met schedeltjes en met lichtgevende rozen passen natuurlijk perfect bij een halloweenspookhuis of bij een Mexicaanse feest voor Día de los Muertos. Dat wordt griezelen.

Vlaggen en hangende versiering

Door versiering op te hangen tover je je huis snel om tot een feestlocatie. Heb je een bepaald thema voor je feest in gedachten, bekijk dan ook onze feest banners. Deze grote partyvlaggen zijn er voor diverse thema’s, van wildwest tot disco en van flamingo’s tot dino’s. Door ballonnen en hangende decoratie met een thema toe te voegen, creëer je precies de sfeer die je voor ogen hebt. Zo zijn er enge hangpoppen voor Halloween en tropische partywaaiers met het aloha-thema voor een Hawaïfeestje.

Crepe papier slingers kopen op Carnavalskleding.nl

De meeste mensen zijn dol op vogels, bloemen, tropische vruchten en bomen. Daarom hebben wij ook zoveel papier slingers met vogels, waaronder flamingo’s en toekans, en met tropische afbeeldingen, zoals ananassen en palmbomen. Ook met onze bloemen slingers fleur je elke kamer op. Ben je een echt feestbeest? Bestel dan onze dierenslingers en maak van je partyruimte een gezellige beestenboel!