Majorette kleding

Bekijk de 10 producten

Online majorette kleding kopen

Er zijn maar weinig sporten waar zoveel verschillende aspecten worden behandeld als bij majorette. Wellicht ben je niet zo bekend met de sport, maar er worden zelfs NK’s van gehouden. Ze hebben veel weg van cheerleader kostuums, alleen wordt bij majorette niet gebruik gemaakt van een pom pom maar een baton. Naast de baton scoor je bij ons ook eenvoudig majorette kleding. De vaak glimmende majorette kleding is een lust voor het oog.

Op zoek naar een majorette stok?

Majorette wordt bespeeld met een zogeheten baton, ook wel majorette stok genoemd. Dit is een ijzeren staaf met aan de einden een rubberen knop. De majorettes gebruiken deze om oefeningen en shows mee op te voeren. Als je op zoek bent naar een majorette stok ben je bij ons aan het juiste adres. Met één klik op de muis ligt hij in je winkelmandje en kunnen wij met je bestelling aan de slag.

Eenvoudig een majorette pakje bestellen

Een majorette pakje dat wordt gedragen bestaat veelal uit een jurkje of de combinatie van een bovenpakje en minirokje of petticoat, een panty, laarsjes en een hoofddeksel. Bij sommige korpsen bestaat een majorette pakje uit een trainingspakachtig outfit en gymschoenen. Meisjes carnavalskleding bestellen zonder zorgen doe je bij dé online specialist.