Luiaard pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luiaard pak

De luiaard doet zijn naam eer aan, want dit dier kan klimmen en klauteren, maar hangt regelmatig ondersteboven aan een tak en slaapt bijna tien uur per dag. Dit zoogdier beweegt zich uiterst traag en komt één keer per week uit de bomen om zijn behoefte te doen. Luiaards hebben een heel vriendelijk hoofd, maar ook scherpe klauwen waarmee ze zich goed kunnen verdedigen. Ben jij een beetje lui en kan je goed voor jezelf opkomen? Bekijk dan onze comfortabele luiaard pakken. In een luiaard onesie kan je feestvieren, maar ook heerlijk relaxen op de bank. Of in een boom, natuurlijk!

Mooi gekleurde luiaard onesies

Wie als luiaard carnaval wil vieren kan zijn hart ophalen bij onze dieren kostuums. De luiaard heeft een mooie, diepbruine vacht, net als onze luiaard onesies met een capuchon. Deze jumpsuits zijn afgewerkt met details van de luiaard, zoals ogen, een neus en een grappige mond. Dankzij de donkere kleur kan je het pak van de luiaard ook tijdens Halloween heel goed dragen. Bij gevaar kan je in ieder geval prima van je afbijten met de lange luiaard klauwen die aan de mouwen zijn bevestigd. Hiermee ben je geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, dat is duidelijk.

Andere kostuums van geliefde dieren uit de dierentuin

Dankzij zijn verschijning in films en YouTube-filmpjes is de luiaard - in het Engels 'sloth' genaamd - enorm populair. Heb jij wel meer favoriete dieren die je bewondert vanwege hun uiterlijk en bijzondere eigenschappen? Neem dan zeker ook even een kijkje bij onze dierentuin dieren kostuums. Wij hebben namelijk niet alleen sloth onesies maar ook andere kostuums in bruine tinten, zoals een kangoeroe pak of een berenpak. Hiermee trek je net zoveel bekijks als met een sloth outfit.

Sloth onesie of luiaard shirt kopen op Carnavalskleding.nl

Luiaards vallen in de bomen bijna niet op, omdat ze een goede schutkleur hebben en traag bewegen. Wil jij juist wel graag opvallen op een feestje, schaf dan bij ons een luiaard shirt of luiaard pak aan. Hiermee kan je gezellig rondscharrelen tussen de andere feestgangers en mag je best af en toe een dutje doen. Je hoeft trouwens niet zoals de luiaard alleen maar bladeren en hagedisjes te eten, je kan gewoon lekker snacken waar je zin in hebt. Dat is nog eens een relaxt leven, toch?