• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Latex ballonnen

Filter op
Items 217 - 270 of 818
Pagina 5 van 16
Items 217 - 270 of 818
Pagina 5 van 16

Latex ballonnen in diverse uitvoeringen

Heb je latex ballonnen nodig voor je feestruimte? Wij hebben ballonnen voor elk feest, zoals een verjaardag, een carnavalsfeest of een themafeest. Ga bijvoorbeeld voor ballonnen in dezelfde kleur, zoals zilveren ballonnen of roze ballonnen. Modelleerballonnen, die je in de vorm van dieren of bloemen kan draaien, zijn erg leuk voor een kinderfeestje. Met lichtgevende ballonnen als disco versiering wordt de Saturday night fever party van je dochter zeker een succes!

Mooie latex ballon met een thema

Geeft je zoon of dochter een piraten feestje? Hang dan piraten ballonnen en piratenslingers op. Bij de piraten accessoires vind je bandana’s, verrekijkers en andere onmisbare benodigdheden van deze woeste zeelieden. Voor een party met zeemeermin versiering hang je natuurlijk zeemeermin ballonnen en zeemeermin slingers op. Wij hebben decoratie per thema, maar ook decoratie per kleur. Zo zijn er voor het Ierse feest St. Patrick’s Day groene ballonnen en St. Patrick’s Day versiering.

Latex ballonnen met helium

Latex ballonnen met helium vullen is een leuk idee voor een huwelijksfeest, een verjaardag, een 50 jaar Sarah of een 50 jaar Abraham feest. Ook kinderen vinden het natuurlijk geweldig als je een latex ballon of helium ballon laat zweven. Gebruik hiervoor een helium tank en vul je ballonnen kort voor het feestje, zodat je optimaal plezier van je zwevende ballonnen hebt. Maak je trosjes ballonnen en wil je ze bij elkaar houden? Kies dan een ballongewicht uit om de ballonnen aan vast te binden.

Verjaardag ballonnen en versiering

Is je broer weer een jaartje ouder geworden of viert je moeder haar verjaardag 60 jaar? Zoek bij ons leuke verjaardag ballonnen uit in een kleur die bij de jarige past. Ook confetti ballonnen zorgen voor een feestelijk effect. Met cijfer ballonnen vorm je de leeftijd van de jarige, terwijl je letter ballonnen voor de naam van de jarige of van het getrouwde paar kan gebruiken. Doe inspiratie op bij onze verjaardag versiering, waar je onder meer piñata’s en tafeldecoratie voor een verjaardag tegenkomt.

Kleurige latex ballonnen bestellen op Carnavalskleding.nl

Hollywood ballonnen voor bij een Hollywood thema feest, lama ballonnen voor een feestje met kleurige lama decoratie. Wij hebben latex ballonnen met leuke opdrukken en in alle kleuren die je maar kan bedenken. Zelfs neon ballonnen vind je in ons assortiment. Weet je niet welke kleur je moet kiezen, ga dan gewoon voor een mix van meerkleurige ballonnen van latex. Een kleurrijke verjaardag gewenst!