• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Lampionnen & papieren ballen

Filter op
Items 109 - 162 of 188
Pagina 3 van 4
Items 109 - 162 of 188
Pagina 3 van 4

Lampionnen en papieren ballen voor feesten

Verhoog de sfeer met lampionnen en papieren ballen! Met kleurige lantaarns met een lichtje, papieren honingraatballen en feestwaaiers creëer je een feestelijk geheel. Wij hebben deze artikelen voor diverse thema’s, zoals Halloween, een geslaagd feestje en een geboortefeest. Ook voor Valentijnsdag en het Oktoberfest zijn er leuke lampionnen en decoraties van papier. Zoek in ons menu snel en makkelijk op thema en kleed je feest aan in de gewenste stijl.

Mooie lampionnen voor Sint Maarten

Sint-Maarten – Martinus van Tours - werd als zoon van Romeinen in Hongarije geboren en was later soldaat in Gallië. Hij stond erom bekend dat hij de armen hielp en werd gewijd tot bisschop van Tours. De dag van zijn begrafenis - 11 november 397 - wordt nog steeds gevierd in diverse landen, waaronder Nederland en Hongarije. Oorspronkelijk mochten op deze dag de armen in een optocht langs de deuren gaan om om eten te vragen. Tegenwoordig is Sint-Maarten vooral een feest voor kinderen, waarbij ze met Sint Maarten lampionnen een optocht vormen, liedjes zingen en snoep krijgen.

Halloween lampionnen

Ook met Halloween, de vooravond voor Allerzielen en Allerheiligen, gaan kinderen langs de deuren met gekleurde lampionnen. Ze zijn gekleed in Halloween kostuums en willen snoepjes, anders laten ze je schrikken. In vroegere tijden holden de mensen een raap of pompoen uit om lantaarns van te maken, vandaar dat de pompoen zo’n bekend symbool is geworden. Verlicht je pompoen lampion met een lampion lampje met stok, dan heb je een praktische en veilige verlichting tijdens de optocht. Naast oranje lampionnen in de vorm van een pompoen hebben wij ook lantaarns met doodshoofden en spoken erop.

Papieren ballen en waaiers ter decoratie

Voor een mooie aankleding van je themafeest zijn papieren ballen ideaal. Ga bijvoorbeeld voor pompoen decoraties in de vorm van honingraten die je op tafel zet. Papegaai honingraten zijn weer leuk voor een piraten feestje. Ook decoratie waaiers geven meteen sfeer aan je feestruimte. Hang Aloha-waaiers op voor je Hawaïfeestje of een waaier met een ooievaar ter gelegenheid van een geboorte. Ten slotte zijn voor oud en nieuw onze glitterwaaiers een goed idee.

Lampion en papieren bal kopen op Carnavalskleding.nl

Kom voor een verjaardag, kinderfeestje of themafeest inspiratie opdoen bij onze lantaarns en papieren decoraties. Verras je geliefde voor Valentijnsdag met mooie Valentijnsdag versiering en geef een feestje dat je aankleedt met lampionnen bedrukt met hartjes en met een honingraat in de vorm van een hart. Heb je vlinders in je buik en wil je dit graag vieren? Haal dan je hart op bij onze lampionnen en papieren ballen en geef een feestje waar je met plezier op terugkijkt!