Koningsdag kleding

118 producten gevonden

Bekijk alle producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Op zoek naar Koningsdag kleding?

Heerlijk! Koningsdag! Ook wel Kingsday genoemd. Een nationale feestdag ter ere van het staatshoofd: Koning Willem Alexander. Wat ga jij doen met Koningsdag? Waarschijnlijk borrelen met vrienden of vriendinnen. Dan wil je natuurlijk wel een beetje in stijl arriveren. Dat kan met de Koningsdag kleding van carnavalskleding.nl. Kijk bijvoorbeeld eens naar het schattige goudvis pakje. Onze kleding is niet alleen geschikt voor carnaval. Voor elk themafeest kijk je eerst bij ons in de webshop.

Scoor een Koningsdag outfit

Nee, we hebben niet alleen aan de dames gedacht. Ook de heren zijn bij ons aan het juiste adres. Scoor je Koningsdag outfit in een mum van tijd met ons uitgebreide assortiment Koningsdag kleding. 27 april is de dag dat we massaal een biertje of een wijntje drinken op ‘Lexie’. Ga je naar een grote stad of een mooi festival? Misschien komt de koning met zijn familie wel bij jou in de stad. Dan is een leeuwen jumpsuit absoluut een aanrader. Hij zal je direct zien staan.

Maak je kostuum compleet met Koningsdag accessoires

Je Koningsdag kostuum is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Met de Nederlandse cheerleader Pom Poms zwaai je net als een echte cheerleader. Ook hebben wij vingerloze oranje handschoenen, voor als je je Koningsdag kostuum tot een mooi geheel wilt maken. Zowel voor dames als heren raden we je aan even rustig rond te kijken in onze mooie en zeer uitgebreide Koningsdag webshop. In onze webshop vind jij ongetwijfeld waar jij naar op zoek bent. Carnavalskleding.nl, dé webshop op het gebied van carnavalskleding.