• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Kerstkleding

Filter op
Items 109 - 161 of 449
Pagina 3 van 9
Items 109 - 161 of 449
Pagina 3 van 9

Makkelijk kerstkleding scoren

Vind jij kerst ook de allerleukste tijd van het jaar? De gezelligheid, lichtjes, het lekkere eten en cadeaus onder de kerstboom zijn ieder jaar weer een feest. Natuurlijk mag dan de kerstkleding van carnavalskleding.nl niet ontbreken. Ga als kerstman in deze feestelijke setting. Zoek je voor de komende carnavalstijd een hilarisch kerstpak? Of wil je dit jaar een kerstman pak aanschaffen voor het spelen van kerstman tijdens de kerstdagen? Je bent met de kerstkleding van carnavalskleding.nl helemaal klaar voor iedere gelegenheid en ieder feest. Toch liever in een Sinterklaas kostuum alle kinderen blij maken met cadeautjes? Ook dat kan bij Carnavalskleding.nl

Prachtige jurk voor kerst

Bij ons vind je niet alleen een ruim assortiment carnavalskleding en accessoires op voorraad. Wij hebben ook een ruime collectie kerstkleding, beschikbaar in vele maten en voor jong en oud, dames en heren. Voor de dames hebben we deze prachtige kerst jurk of deze kerst outfit. Echt origineel is natuurlijk het sneeuwpopkostuum. De categorie kerstkleding heeft voor ieder wat wils, voor zowel dames, heren of kinderen. Uit ervaring kunnen we vertellen dat de kerst jurk het traditioneel bij dames goed doet. Niet alleen leuk voor de kerst, maar de jurk is ook prima te dragen bij een galafeest of ander themafeest. Kijk ook eens naar deze sexy kerstvrouw, hierin versier jij die mannen tijdens het carnaval wel heel gemakkelijk.

Online kerst outfit kopen

De iets jongere generatie gaat als kerstmeisje of kerst pak voor jongens. Daarnaast hebben wij voor kinderen een uitgebreid assortiment kostuums van het bijbelse kerstspel. Het carnavalsfeest in kerstsferen beleven kan met het hele gezin. Bestel snel jouw kerstkleding in onze webshop. Bekijk het uitgebreide aanbod en vergeet ook niet de bijbehorende accessoires te bestellen. Deze worden veelal onderaan de pagina van het betreffende kostuum weergegeven. Ook leuk: met een grote groep mensen, vrienden of vriendinnen verkleed gaan in de kerstsfeer. Een jurk voor de dames en een kerst outfit voor de heren. Het mooiste feest van het jaar kan beginnen.