• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Kerst

Items 163 - 216 of 451
Pagina 4 van 9
Items 163 - 216 of 451
Pagina 4 van 9

Kerst vieren in feestkleding

Houd je van kerst met al z’n gezelligheid en rituelen? Wij hebben leuke kleding en kostuums die je met kerstmis kan dragen. Van een kerstschort voor als je aan het koken bent, tot een kerstman baard voor bij je kerstmanpak. Bekijk ook al onze party kerstkleding voor de feestdagen, zoals kerstcolberts en kerstelf kostuums. Ten slotte biedt onze kerststal kleding alle kostuums die bij het kerstverhaal horen, zoals die van Jozef, Maria en de drie wijzen uit het Oosten.

Kerstmanpakken en kerststal kleding

In Nederland kennen we met name het rood met witte kerstmanpak. In andere landen kan je de kerstman echter tegenkomen, terwijl hij een blauw of een groen kostuum draagt. Naast kerstmanaccessoires, zoals zijn gouden brilletje en zijn rode fluwelen zak, hebben wij ook luxe kerstman pakken voor je op voorraad. Ga je meedoen aan een levende kerststal of een kerstspel? Kijk dan bij onze kerststal kostuums en kies een mooi kerstengel kostuum of een Maria kostuum uit. Ook alle dieren kostuums, zoals een schaap kostuum en een ezel pak kom je hier tegen.

Originele en foute kerstkleding voor een party

Je kan tijdens de kerstdagen natuurlijk gaan voor een klassiek zwart jurkje of een donkerkleurig maatpak. Vier je dit feest met vrienden of ga je naar een feest waar een casual kerstoutfit prima is, zoek dan een foute kersttrui of een kerstrokje met bijpassend jasje uit. Ook kerstoverhemden en maatpakken met kerstmotieven zorgen voor een originele look. Van kerstcolbert en kerstjurk tot grappig rendier pak, de keuze is enorm.

Kerstslingers en kerstmis decoratie

Sommige mensen beginnen al maanden van tevoren met het bij elkaar zoeken van de kerstmis decoratie waarmee ze hun huis en tuin gaan aankleden. Zo erg zal het met jou niet gesteld zijn, maar je vindt het vast leuk om kerstslingers op te hangen. Ook met raamstickers voor kerst schep je in een handomdraai een gezellige sfeer. Ga je voor het grotere werk, dan zijn onze kerstman versiering en opblaasfiguren voor kerst een goed idee.

Kerstmuts bestellen op Carnavalskleding.nl

De traditionele kerstmuts mag niet ontbreken op een kerstfeestje. Wij hebben deze rode muts met witte pompon in diverse uitvoeringen. Ga bijvoorbeeld voor een pailletten kerstmuts of een trendy model in regenboogkleuren. Ook met onze kersthaarbanden maak je je outfit op een originele manier af. Of verschijn met een halo op je hoofd, als jij het engeltje van de familie bent. Kerst vier je helemaal op je eigen manier en wij hebben altijd een kostuum of kerstaccessoire dat bij je past!