Kakkerlak pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kakkerlak pak

Kakkerlakken hebben meestal een goede bruine of zwarte schutkleur. Tropische kakkerlakken kunnen daarentegen ook rood, geel of groen zijn. Dit insect is een alleseter, kan buitengewoon hard lopen en soms zelfs vliegen. Lust jij vrijwel alles en ben jij ook een taaie overlever? Wij hebben kakkerlak pakken waarmee je heel origineel voor dag komt op een feestje. Met een kakkerlak kostuum of ander grappig dieren kostuum scharrel je gezellig rond tussen de andere feestgangers, smul je van de lekkerste hapjes en heb je het geweldig naar je zin!

Mooi ontworpen kakkerlak kostuums

Kakkerlakken in huis aantreffen betekent dat je deze diertjes moet gaan bestrijden. Dat is niet zo gemakkelijk, omdat ze vaak goed tegen gif kunnen en zich overal verstoppen. Met onze kakkerlakpakken is het gelukkig helemaal niet nodig om je te verstoppen en mag je juist gezien worden. Wie als kakkerlak naar het carnaval gaat kan bovendien rekenen op een flinke dosis aandacht en grappige opmerkingen. Met onze kostuums, die afgewerkt zijn met leuke details als voelsprieten en harige pootjes, vind je dus meteen aansluiting bij de andere partygangers.

Andere originele insectenkostuums

Ga je naar een themafeestje en is een kakkerlakpak echt iets voor jou? Voordat je een beslissing neemt, kan je ook nog even onze andere insecten kostuums bekijken. Met een bijenpak met zwart-gele strepen zie je er namelijk super hip uit en ben je ook nog eens onmisbaar voor het milieu en de voedselvoorziening. Ga je als lieveheersbeestje naar een party, dan ben je gegarandeerd een onweerstaanbare verschijning met je zwarte stippen, vleugels en schattige voelsprieten. Of zoem jij liever rond als een irritante mug of vlieg? Het is duidelijk, onze collectie heeft voor ieder wat wils te bieden.

Kakkerlak carnavalspak bestellen op Carnavalskleding.nl

Kakkerlakken staan erom bekend dat ze hun energie graag sparen. Ze komen alleen tevoorschijn uit hun verstopplek om te eten of om een partner te zoeken. Deze insecten zijn bovendien in staat om meer dan tien dagen te overleven zonder voedsel. Heb jij juist energie te veel, ben je dol op lekker eten en kom je graag onder de mensen? Of je nu in de huid wil kruipen van een boskakkerlak, een bleke kakkerlak of een sissende kakkerlak, met een kakkerlak pak uit onze collectie beleef je zeker veel plezier op een feestje. Pas wel op, niet te veel sissen, natuurlijk!