Jockey kleding

Sorteer op
#1
Jockey paardrij kostuum

Jockey paardrij kostuum

€ 33,95 € 35,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Jockey kleding voor een sportieve look

Heb je een Engels feestje, kies dan stoere jockey kleding uit. Op een feest waar iedereen in Engelse kleding verschijnt, val je vast en zeker op met een stoer jockey kostuum. Het traditionele pak waarmee de jockey tijdens een race een paard kan berijden is duidelijk herkenbaar aan de strakke paardrijbroek en de rijlaarzen. Pak je jockey zweep, zet je bril op en ga in de stijgbeugels staan!

Mooi gedetailleerde jockey kostuums

Een jockey pak bestaat uit een jockey shirt met opvallende kleurblokken, een driekwartbroek in een lichte kleur, een jockey bril en een jockey pet. Je maakt je paardenrace outfit af met bootcovers. Neem je je eigen paard mee naar een party, dan kan je kiezen uit diverse paardenpakken. Zoek je grappige carnavalskleding die met paarden te maken heeft? Ga dan voor een carry me kostuum. Je hebt zeker de lachers op je hand met een step-in kostuum waarbij het lijkt alsof je op de rug van een paard of een kameel zit.

Jockey carnaval accessoires

Ter bescherming draagt een jockey vaak een bril of helm. Als jockey een paard berijden is namelijk niet zonder gevaar en er gebeuren dan ook regelmatig ongelukken tijdens de paardenraces. Met onze jockey pakken hoef je gelukkig niet bang te zijn voor blessures of valpartijen en kan je ongestoord feesten. Maak je kleding af met onze sport accessoires, zoals een zweep of een medaille.

Grote keuze in kostuums voor sportliefhebbers

Voor een feest met als thema sport is onze sport en supporters kleding een goed idee. Hier vind je sportkleding en supporterskleding van alle bekende sporten. Kies bijvoorbeeld een tennis carnaval kostuum uit en ga als Roger Federer of Rafael Nadal feestvieren. Bij onze voetbal carnaval outfits zijn mooie voetbaltenues uit onder meer Duitsland, Nederland en Italië verzameld, zodat je altijd je favoriete ploeg kan aanmoedigen in een passende stijl.

Snel je jockey outfit bestellen op Carnavalskleding.nl

Veel bekende jockeys zijn niet groot en wegen niet meer dan 58 kilo. Onze jockey carnaval kleding is gelukkig beschikbaar in standaard maten, zodat je niet af hoeft te vallen om erin te passen. Wij handelen je bestelling voor carnavalskleding zo snel mogelijk af. Voor 23.00 uur bestellen betekent daarom dat je je outfit vaak de volgende dag al in huis hebt. Hang de Britse landvlag op, zet de gin-tonic, appelcider en ale klaar, jouw Engelse feest kan beginnen!