• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Hippie kleding heren

Filter op
Items 55 - 108 of 119
Pagina 2 van 3
Items 55 - 108 of 119
Pagina 2 van 3

Hippie kleding voor de man

Hippie kleding voor de man kopen? Je hebt online de keuze uit een uitgebreid assortiment. De kleding voor heren brengt je terug naar de jaren ’60, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van bloemen. Bloemen op een blouse of op een compleet kostuum, waarbij natuurlijk ook een pruik met lang haar niet mag ontbreken. Een hippie kostuum of een blouse voor heren is uitstekend geschikt tijdens carnaval en ook tijdens een fout feestje. Bestel een broek of maak gebruik van de leuke decoratie of een shirt dat je makkelijk aan kunt trekken.

Hippie kleding voor heren

De hippie kleding voor heren is er in allerlei uitvoeringen. Laat zien dat je goed gitaar kunt spelen en dat jij je helemaal nergens zorgen over maakt. Draag een zonnebril als het al donker is en trek meerdere lagen met bloemetjes over elkaar heen aan. Je bent zo een geweldige verschijning, die zo uit de jaren ’60 lijkt te lopen. De hippie kostuums en kleding voor heren is er in allerlei uitvoeringen. Bekijk de complete kostuums en de kleding accessoires, net als de sieraden en juwelen die je daarbij kunt dragen. Bestel een pruik en bijvoorbeeld een hoed of een hoofddeksel, om jouw outfit eenvoudig compleet te maken.

Hippie outfit voor de man kopen

Een hippie outfit voor de man kopen? Dat doe je eenvoudig online. Bekijk de Woodstock kostuums met de bekende brede pijpen, net als de bloemen die natuurlijk niet mogen ontbreken. Op die manier zorg je met jouw outfit voor een geweldige hippie uitstraling, leuk om een geslaagd feestje te vieren. Wil je jouw hippie kleding voor heren zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel alles voor 20:00u, dan gaan we er meteen vandaag voor je mee aan de slag. Op die manier kun je jouw hippie kostuum zo snel mogelijk passen of meteen dragen naar een feestje.