He Man kostuums

Geen producten gevonden voor deze selectie.

He Man kostuums

Sciencefiction, de middeleeuwen en magie gaan heel goed samen. Liefhebbers van de tekenfilmserie en films over prins Adam, de zoon van de heerser van de planeet Eternia, weten dit al lang. Ben jij een fan van Dolf Lundgren, die prins Adam, oftewel He-Man, vertolkte in de film Masters of the Universe? Ga dan als de stoere He Man naar het carnaval. Wij hebben coole He Man kostuums waarin je helemaal klaar bent voor de strijd tegen tovenaar Skeletor. Met een He Man onesie krijg je superkrachten en ben je de favoriete held van elk feestje.

He Man pakken met mooie details en accessoires

He Man heeft van de tovenares van het spookkasteel Grayskull een zwaard gekregen waarmee hij zichzelf in een oogwenk in een moedige krachtpatser kan veranderen. Ook zijn tijger Cringer raakt na het uitspreken van de magische spreuk zijn angsten kwijt en verandert in een vechtmachine. Onze He Man pakken zijn voorzien van flinke spierbundels en vallen op door het mooi versierde harnas en het enorme zwaard. Kortom, met een He Man onesie zie je eruit als een onverslaanbare gladiator en als He Man naar Halloween of carnaval gaan is dus zeker een goed idee.

Andere helden en schurken

Wat is de wereld toch heerlijk overzichtelijk als er een duidelijke verdeling is tussen helden en slechteriken. Wil jij op een cartoon- of gamefeestje de show stelen in een He Man outfit? Met dit gespierde heldenkostuum weet jij zeker dat je volop in de schijnwerpers staat. Voor meer inspiratie kan je uiteraard ook onze andere animatie- en tekenfilm kostuums bekijken. Of je je nu wil storten in de wereld van Dragon Ball of van Asterix en Obelix, wij hebben originele verkleedkleding die een goede basis is voor een feest vol actie en avontuur.

He Man onesie of shirt bestellen op Carnavalskleding.nl

Met zijn futuristische wapens en telepathische krachten is He-Man uitstekend uitgerust om het kwaad te bestrijden. Zie jij jezelf toch niet in een He Man kostuum feestvieren? Ook met een He Man shirt zie je er stoer en zelfverzekerd uit en loop je er perfect gekleed bij op een themafeest. Wat wij weer perfect doen is jouw bestelling snel afhandelen. Doe je aankoop voor 20.00 uur, dan kan je deze morgen al verwachten. Op naar Eternia!