Geiten masker

Sorteer op
#1
Pvc schapen masker kind

Pvc schapen masker kind

€ 3,25
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Geiten masker voor de grootste lol

Ga je je als geit verkleden, kies dan een mooi geiten masker uit. Wij hebben de leukste geit maskers die je kan gebruiken voor een toneelstuk, carnaval of gewoon om grappen mee uit te halen. Met een volledig hoofd masker ben je onherkenbaar en kan je gezellig lopen geiten op een feestje. Vooruit met de geit: zet je geitenmasker op en ga als geit of bok naar een party!

Voordelig of luxe geit masker uitkiezen

De geit wordt ook wel de koe van de arme man genoemd. Geiten hebben namelijk niet veel nodig om te overleven, planten zich gemakkelijk voort en geven volop melk. Ook met een masker van een geit heb je verder niet veel nodig om een gezellig feestje te bouwen. Zet een voordelig masker op dat alleen de voorkant van je gezicht bedekt of kies een luxe schuim latex masker uit dat er heel realistisch uitziet. Hiermee scharrel je gezellig rond tussen de andere feestvierders en kan je na het eten rustig gaan herkauwen.

Andere hoofdmaskers van dieren

Niet alleen van een geitenhoofd, maar ook van andere bekende boerderijdieren en dierentuindieren hebben wij een goed lijkend masker, met allerlei realistische details. Neem bijvoorbeeld het varkens masker, waarmee je een keer kan ervaren hoe het is om eruit te zien als dit intelligente en nieuwsgierige dier. Ook onze witte, zwarte en bruine paarden maskers zijn enorm populair. Wij hebben deze maskers met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat er altijd een exemplaar te vinden is dat bij je past.

Diverse soorten geiten kostuums

Schapen, geiten, lammetjes. Al deze dieren zijn niet alleen bij kinderen geliefd, ook volwassenen zijn er gek op. Onze collectie geiten pakken biedt niet alleen complete kostuums van dit taaie dier, maar ook mooie geiten vesten. Een geiten vest is het ideale item voor een doeltreffende verkleedpartij en met een geitenhoofd op je capuchon is succes verzekerd. Maak je keuze uit leuke geiten kleding voor baby’s, kinderen, dames en heren.

Masker van een geit bestellen op Carnavalskleding.nl

Heb je het ideale geiten masker of dieren kostuum gevonden? Geef je bestelling dan voor 23.00 uur aan ons door, dan gaan wij er snel mee aan de slag. Vaak kan je je aankoop de volgende dag al verwachten. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het zonder problemen binnen 14 dagen retourneren. Ben je tevreden met je geiten masker, geniet dan met volle teugen van je carnavalsfeest. Jij bent helemaal klaar voor rare bokkensprongen!