• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Folie ballonnen

Filter op
Items 163 - 216 of 694
Pagina 4 van 13
Items 163 - 216 of 694
Pagina 4 van 13

Folie ballonnen voor elke gelegenheid

Met folie ballonnen zorg je voor een opvallende versiering van je huis of feestruimte. Heb je een oud en nieuw feest, een geslaagd party of een kinderfeestje? Wij hebben een folieballon voor elk thema. Zo is een folie ballon met cijfer natuurlijk geweldig voor een jarige. Met ballonnen in lettervorm kan je het woord vormen dat van toepassing is, zoals de naam van de vijftigjarige beauty die haar 50 jaar Sarah feestje viert.

Gebruik een folieballon als cadeau of versiering

Vul een folieballon met helium en je hebt een origineel verjaardagscadeau. Wat zal een jonge dinofan verrast zijn, als je binnenkomt met een helium ballon met dinosaurussen erop. Een ballon in de vorm van een voetbal valt vast in de smaak bij een voetbalfanaat. Geef je een party met een thema, zoals Saturday Night Fever of Valentijnsdag? Wij hebben bij onze disco versiering en Valentijnsdag versiering mooie ballonnen met een bijpassende opdruk. Door er helium in te doen en trosjes ballonnen te maken voor op de grond of op tafel, ontstaat een prachtige decoratie.

Folie ballonnen in cijfer vorm

Verrast je dochter haar vriendinnen en vrienden met een sweet sixteen party? De woonkamer is zo omgetoverd tot hippe partyruimte met ballonnen in haar favoriete kleur. Maak van extra grote folie ballonnen in roségoud het cijfer 16 en hang ze aan de muur. Wil je de ballonnen laten zweven, maak ze dan vast met ballon gewichten. Onze cijfer ballonnen zijn ook in andere metallic kleuren verkrijgbaar, zoals goud, zilver en regenboogkleuren. Leuk voor een kleurrijk feestje met regenboog versiering.

Folie ballonnen in letter vorm

Letter ballonnen zijn populair voor de namen van het gelukkige paar dat in het huwelijksbootje stapt. Ook de naam van je pasgeboren baby kan je in kleurige letters voor het raam hangen, zodat iedereen kan zien hoe jullie zoon of dochter heet. Of vorm het woord baby, om in de woonkamer op te hangen. Ook leestekens, waaronder & en #, vind je in ons assortiment in een goudkleurige en zilverkleurige uitvoering.

Folieballon kopen op Carnavalskleding.nl

Een tropische party waarvoor je Hawaii versiering en folieballonnen voor helium nodig hebt. Een piraten feestje waarvoor je feestballonnen met het piratenthema wil ophangen. Jij bedenkt het onderwerp, wij hebben decoratie per thema voor een indrukwekkend effect. Niet alleen met een folieballon creëer je een feestelijke sfeer, wij hebben ook wanddecoratie en decoraties van papier. Heb jij mooie folie ballonnen met een tropische opdruk gevonden? Wij sturen ze zo snel mogelijk naar je toe, voor een spetterende Aloha party!