Druif kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Druif kostuum voor een partyliefhebber

Houd jij wel van een feestje, ga dan voor een druif kostuum. Een druiventros staat van oudsher voor vreugde en vruchtbaarheid. Een lolletje kan je dus zeker maken met deze grappige carnavalskleding. Completeer je druiven kostuum met een groen mutsje dat de takjes en bladeren van de druiven voorstelt. Zodra jij in een druivenpak verschijnt, wil iedereen wel een druifje van je proeven!

Rode druiven kostuums en hoofddeksels

Druiven zijn supergezond en bovendien kan je er veel lekkere dingen van maken. Of je nu houdt van rozijnen, druivensap, druivenpitolie of een goed glas wijn, met een druiven pak in een volle paarsrode kleur zie je er goed uit. Heb je een themafeest met voedsel, groente, fruit en natuur, maar wil je geen fruit of groente kostuum dragen? Ook met een druiven hoofddeksel van vilt creëer je in een oogwenk een fruitige outfit. Met natuur en voedsel versiering, zoals druiven decoratie, creëer je bovendien een mediterrane sfeer.

Samen feesten in fruit kostuums

Je vriendengroep heeft voorgesteld om naar het carnaval te gaan met thema kleding in dezelfde stijl. Denk er dan eens over om als verschillende fruitsoorten verkleed te gaan. Onze fruit kostuums zijn er in allerlei uitvoeringen, zodat er voor ieder van jullie een favoriete soort te vinden is. Zoals een aardbei kostuum voor de zoetekauw en een bananenpak voor wie altijd al in de schil van een banaan heeft willen kruipen. Met een ananas pak ga je voor een tropische uitstraling en bekijk je alles van de zonnige kant.

Druif carnaval pak kopen op Carnavalskleding.nl

Ben jij een rare druif, helemaal als het carnaval is? Bestel je druivenpak dan vandaag nog, dan weet je zeker dat jij je als druiventros kan verkleden. Met meer dan 100.000 kostuums en accessoires op voorraad kunnen wij snel leveren en kan jij je feestkleding rustig uitproberen. Mocht de maat niet goed zijn of mocht je kostuum niet in de smaak vallen, dan kan je zonder problemen retourneren. Met een druif kostuum zie je eruit om op te eten!