Darth vader masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Darth Vader masker uit Star Wars

Je verandert in de ultieme slechterik met een Darth Vader masker. Wij hebben het masker van Darth Vader zowel in een kindermaat als in een grotere maat voor volwassenen. Zo kunnen jong en oud in de huid kruipen van dit bekende personage uit de Star Wars films en series. Ben je een liefhebber van het Star Wars universum in een afgelegen sterrenstelsel? Zet dan een zware stem op, trek je donkere Darth Vader kostuum aan en jaag iedereen vrees aan!

Zwarte maskers van Darth Vader

Darth Vader dient de slechte keizer Palpatine. Hij bestrijdt de Rebellen, maar staat ook bij zijn eigen mannen als wreed bekend. Houdt je zoon of dochter van Star Wars? Met een Darth Vader masker voor kinderen heb je iets bijzonders en steelt je kind absoluut de show tijdens een carnavals- of halloweenfeest. Ook volwassenen zien er indrukwekkend uit met een zwarte Darth Vader helm, die je onherkenbaar maakt.

Andere Star Wars maskers

De Star Wars films bestaan uit meerdere episodes. Meestal is het gezicht van Darth Vader hierin niet te zien en blijft het verborgen achter de zwarte helm. Naast Darth Vader helmen hebben wij ook andere Star Wars helmen en bandana’s, zoals het witte Stormtrooper masker. In de films bevatten deze helmen filters die je tegen biologische en chemische aanvallen beschermen. Dit soort aanvallen hoef jij gelukkig niet te verwachten op een feestje. Je kan zorgeloos genieten van carnaval of Halloween en tegelijkertijd een echte Star Wars held neerzetten.

Mooie Star Wars kleding en lichtzwaarden

Ook als je op zoek bent naar een Star Wars kostuum, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je je nu als Star Wars man of vrouw wilt verkleden of een Obi-Wan Kenobi kostuum nodig hebt, wij hebben voor iedereen een passend pak. Als Star Wars prinses of als Jedi is het goed feesten en deze kostuums zijn dan ook heel populair. Ook accessoires, zoals het Star Wars lightsaber, vind je in ons assortiment. Hiermee maak je een flitsende indruk op de andere feestgangers.

Darth Vader masker voor kinderen en volwassenen bij Carnavalskleding.nl

Ben je een liefhebber van de strijd tussen de goede Jedi en de slechte Sith, dan kan je met onze collectie je hart ophalen. Bestel je zwarte Darth Vader helm vandaag nog, dan doen wij ons uiterste best om het artikel zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen. Heb je vragen over onze zwarte maskers of film kostuums? Stel ze gerust aan onze klantenservice, die je graag verder helpt. Zet je Darth Vader masker op en stap in je ruimtevaartuig. Jij bent klaar voor elk duel en ready to party!