• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Cijfer ballonnen

Filter op
Items 109 - 162 of 557
Pagina 3 van 11
Items 109 - 162 of 557
Pagina 3 van 11

Cijfer ballonnen in metallic kleuren

Heb je iets te vieren, laat dat dan zien met cijfer ballonnen. Je vindt deze ballonnen bij ons in de getallen nul tot en met negen, zodat je zelf een combinatie kan samenstellen. Zoek je een cijfer ballon in regenboogkleuren als verjaardag versiering voor je vijfjarige zoontje? Of roségouden ballonnen voor een 50 jaar Sarah feest? Wij hebben folieballonnen in grote en standaard formaten, dus zoek een paar mooie exemplaren uit.

Jubileum cijfer ballon

Je ouders zijn 40 jaar getrouwd. Je man viert een 50 jaar Abraham feest. Of je dochter wordt binnenkort 2 jaar. Allemaal gelegenheden waarbij je gebruik kan maken van cijferballonnen. Of je nu verjaardag ballonnen of ballonnen voor een jubileum nodig hebt, een folieballon in cijfer vorm of twee ballonnen die samen een 10, 20 of 30 vormen zijn dan een goed idee. Wij hebben ook folie ballonnen met themaopdruk. Denk bijvoorbeeld aan prints met Happy birthday voor een verjaardag en Disco fever voor een disco party.

Glanzende folieballon in cijfer uitvoering

Wauw, je eigen leeftijd in de vorm van een cijfer ballon! Kinderen vinden het geweldig als hun leeftijd goed zichtbaar is, in de vorm van een cijferballon voor het raam. Een kinderfeestje kan niet meer stuk met onze mooie cijfer folieballonnen in de kleuren goud, zilver, roségoud of regenboogkleuren. Kies een kleur uit die past bij je kind of bij het thema van het feestje.

Cijferballon combineren met andere versiering

Heb je een mooie cijferballon uitgezocht, kijk dan ook nog even bij onze letter ballonnen. Of je kind nu Laura of Jessy heet, met de naam van je kind in letter ballonnen, is meteen duidelijk wie er jarig is. Uiteraard hebben wij ook ballonnen in diverse kleuren, zodat je met roze ballonnen, gouden ballonnen of carnaval ballonnen de aankleding van het feestje compleet maakt. Ook kan je inspiratie opdoen bij leuke thema’s, van voetbal versiering tot piraten versiering.

Cijfer ballonnen bestellen bij Carnavalskleding.nl

Geef je een feestje met het thema regenboog? Sla dan zeker onze cijfer ballonnen in regenboogtinten en onze regenboog versiering niet over. Volgens de Ierse volksverhalen kan je aan het einde van de regenboog een pot goud vinden. Het is natuurlijk altijd leuk om goud te vinden, maar nodig is het niet. Bestel gewoon de leukste feestartikelen bij Carnavalskleding.nl en nodig je beste vrienden uit. Dan merk je vanzelf dat goede vriendschappen goud waard zijn!