Carmen Sandiego kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Carmen Sandiego cosplay kostuum

Gameliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een Carmen Sandiego cosplay kostuum. Speel jij wel eens een van de achttien computergames, waarbij je als speler de verdachte van een diefstal moet vinden? Of ken je de Netflix-animatieserie over Carmen Sandiego? Met een Carmen Sandiego kostuum heb jij net zo’n superhelden kostuum als Carmen, die haar opleiding kreeg bij een team voor kwaadaardige schurken. Trek dus je rode jas aan, zet je rode hoed op en beleef de spannendste avonturen!

Elegante Carmen Sandiego kostuums

Na in de leer te zijn geweest bij een misdadigersbende, verlaat Carmen Sandiego de criminaliteit en gaat ze juist stelen van de slechteriken. Ook zet zij de opbrengst van haar diefstallen in om goede daden mee te verrichten. Je herkent Carmen meteen aan haar lange rode trenchcoat en rode fedora hoed met een gekleurde band. De riem om haar middel benadrukt haar slanke taille en met een paar schoenen met hoge hakken, een panty en een aktetas heb je een complete Carmen Sandiego outfit.

Als Carmen Sandiego Halloween vieren

Het kostuum van Carmen Sandiego wordt altijd afgemaakt met diverse accessoires, zoals een sjaal, hoed en handschoenen. Wil je als Carmen Sandiego naar een halloween party, gebruik dan onze halloween accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een paar kniekousen met bloedspetters, een bebloed mes of duivel handschoenen. Hiermee maak je je outfit net zo afschrikwekkend als je zelf wil. Met Halloween schmink en make-up maak je je gezicht wit en breng je zwarte schmink aan rond je ogen. Ook nep wonden zorgen voor een dramatisch effect.

Andere heldinnen kostuums

Heb je een feestje met als thema games of animatiefiguren? Onze animatie- en tekenfilm kostuums kunnen dan voor inspiratie zorgen. Pak net als jouw heldin Mega Mindy bedriegers en schurken aan in een Mega Mindy pak met cape. Wie liever in een schattige outfit feest gaat vieren, kan een Wizard of Oz kostuum uitkiezen. Als Dorothy uit deze fantasyfilm zie je er sprookjesachtig uit in je geruite jurkje met rode strikken. Bij onze superhelden kostuums vind je ten slotte veel catsuits, die zorgen voor een stoere en tegelijkertijd onweerstaanbare, sexy look.

Carmen Sandiego outfit kopen op Carnavalskleding.nl

Voor de echte fans zijn talloze Carmen Sandiego items verkrijgbaar, van een Carmen Sandiego shirt tot een Carmen Sandiego hoed of sjaal. Volgens de verhalen verkeert Carmen eerst in slechte kringen, maar wendt zij de kennis en trucs die zij daar geleerd heeft vervolgens ten goede aan. Zo ontmaskert zij met de hulp van slimme helpers allerlei bedriegers. Wij hebben gelukkig geen helpers nodig om jouw Carmen Sandiego cosplay kostuum te versturen. Geef je bestelling voor 23.00 uur aan ons door, dan heb je je aankoop de volgende dag al in huis!