Waarom iedereen een gevulde verkleedkist moet hebben

01-09-2022

Waarom iedereen een gevulde verkleedkist moet hebben

Herkenbaar? Je kind ziet iemand in een spiderman kostuum en wil natuurlijk ook heel erg graag dat pakje aan. Of je krijgt last minute een bericht van school dat er carnaval gevierd gaat worden. Maar een verkleedkist vol met leuke kostuums, die heb je nog niet. Dus moet je verplicht op zoek naar verkleedkleding of feestkleding. Wij zijn carnavalskleding.nl en wij verkopen niet alleen carnavalskleding, maar ook accessoires, Halloween kostuums, schmink en decoratie. Eigenlijk alles om een feestje te kunnen vieren!

Een feestje vieren kun je met verkleedkleding die je vaker kunt dragen, daarom geven we je graag tips om de verkleedkist te vullen en alles uit je aankoop te halen! Want waarom zou dat leeuwenpakje of prinsessenjurkje achter in de kast belanden terwijl er nog zoveel meer mee gedaan kan worden!

Verkleedkleding voor Halloween

Halloween wordt steeds populairder in Nederland en het is tegenwoordig heel normaal om verkleed op pad te gaan. Heksen kostuums, tovenaars en spoken doen het altijd goed op zo’n avond. Kinderen zingen trick or treat en ze hebben beet. Natuurlijk kun je ook gewone verkleedkleding dragen, combineer het met griezelige Halloween schmink en je bent klaar om te gaan. Wie gaat er mee op snoepjesjacht?

Verkleedkleding voor carnaval

Alaaf! Van jongs af aan wordt er al carnaval gevierd en de laatste jaren is dit feest in heel Nederland populair. Verkleedkleding zoals een roodkapje of ridder kostuum kun je dragen voor een verkleedfeestje maar uiteraard ook tijdens carnaval. Koop er feestelijke confetti bij en vier met het hele gezin het feest der zotten!

Feestkleding voor een kinderfeestje

Feestkleding kun je dus niet alleen dragen tijdens carnaval, maar ook tijdens Halloween of voor een speelmiddag met de verkleedkist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderfeestje met de verkleedkist. Het wordt een vrolijke bende met stoere prinsessen, schattige dieren kostuums en feestelijke accessoires zoals feesthoedjes. Vergeet niet om leuke foto’s te maken. Verkleedkleding kun je ook heel goed gebruiken als basis voor een fotoshoot met de kinderen.

Verkleedkist voor volwassenen

Genoeg over de verkleedkleren van je kids, want ook jij als volwassene hebt een goedgevulde verkleedkist nodig. Carnaval duurt bijvoorbeeld al drie dagen, draag je dan iedere dag hetzelfde of wil je afwisseling? Met een verkleedkist kun jij altijd iets unieks dragen. Ook heb je altijd iets achter de hand voor een spontane themafeestjes. Bijvoorbeeld foute party kleding voor een disco feest. En als je echt weer eens toe bent aan iets nieuws kun je altijd onze collectie carnavalskleding bekijken. Want er is altijd wel een feest dat gevierd moet worden in een nieuwe outfit.